Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020

Άκρως αποτελεσματικό!!! Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους με…. κόκκινο κραγιόν! (βίντεο)

Εδώ και κάποιες μέρες (κοντεύει μήνας) υπάρχει αυτός ο beauty πανικός στον κόσμο της ομορφιάς: το κόκκινο κραγιόν έχει αρχίσει να φοριέται κάτω από τα μάτια σαν consealer και υπόσχεται ότι εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους!

Η Deepica Mutyala– beauty vlogger ανέβασε στον λογαριασμό της, στο youtube, ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε πόσο υποφέρει από τους μαύρους και πως η πιο αποτελεσματική λύση που ανακάλυψε, ήταν η εφαρμογή ενός κόκκινου κραγιόν κάτω απο τα μάτια!

Το μυστικό είναι, λοιπόν, μία στρώση κόκκινου κραγιόν πριν το consealer. Ένα επαναστατικό beauty tip με άψογο και φυσικό αποτέλεσμα.

/

Δείτε την τεχνική στο παρακάτω βίντεο:


Παραπάνω, η Claire Coleman δοκιμάζει το trick με το κόκκινο κραγιόν για λογαριασμό της Daily Mail.

Η Alexa Chung έχει δηλώσει πως όταν έχει ξενυχτήσει το επόμενο πρωί θα φορέσει ένα κόκκινο κραγιόν, προκειμένου να αποπροσανατολήσει την προσοχή των άλλων κι έτσι κανείς δεν θα προσέξει τους μαύρους κύκλους της. Όμως, αυτό που μαθαίνουμε τώρα, το να χρησιμοποιούμε δηλαδή το κόκκινο κραγιόν πάνω στους μαύρους κύκλους, είναι κάτι εντελώς – εντελώς νέο και πρωτοποριακό, που όμως έχει λογική, βάσει της χρωματολογίας.

Αν κοιτάξετε τον κύκλο των χρωμάτων πάνω, θα διαπιστώσετε ότι οι τόνοι του κόκκινου είναι ακριβώς απέναντι από τους τόνους του μπλε και του πράσινου. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι το κόκκινο εξουδετερώνει το μπλε. Σε μια δεύτερη ανάγνωση: το κόκκινο κραγιόν μπορεί να εξουδετερώσει τους μαύρους κύκλους οι οποίοι δεν είναι ακριβώς μαύροι, αλλά, συχνά μπλεδίζουν.

Η σωστή σειρά είναι:
1. Κόκκινο κραγιόν πάνω από τους μαύρους κύκλους
2. Concealer πάνω από το κόκκινο κραγιόν

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ TRICK ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΩΣΤΑ!

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση κόκκινου κραγιόν για τον τόνο της επιδερμίδας σας. Αν είστε ανοιχτόχρωμες, δοκιμάστε ένα κραγιόν που να έχει μέσα βερικοκί ή ροζ. Αν είστε ηλιοκαμμένη ή σκουρόχρωμη, ένα κόκκινο που έχει μέσα πορτοκαλί θα κάνει τέλεια δουλειά!
Αφού βρήκατε το σωστό κραγιόν, απλώστε το ταμποναριστά πάνω στους μαύρους κύκλους είτε με ένα πινέλο σκιάς, είτε με τα δάχτυλά σου. Προσοχή: είναι πολύ σημαντικό να το τοποθετήσετε ταμποναριστά και όχι να το απλώσετε, όπως θα κάνατε με το concealer.
 Απαραίτητη προϋπόθεση να αφήσετε το κόκκινο κραγιόν περίπου ένα λεπτό στην περιοχή κι έπειτα να προχωρήσετε στην εφαρμογή του concealer.

Συμβουλές για την υφή του κραγιόν που θα επιλέξετε
1. Αποφύγετε τα κραγιόν που έχουν μέσα shimmers και λάμψεις, όπως και τα πολύ ματ που δεν θα απλώνονται εύκολα και θα αφυδατώσουν την ήδη πολύ λεπτή περιοχή κάτω από τα μάτια.
2. Τα κρεμώδη και ενυδατικά κραγιόν είναι η ιδανική λύση!
3. Από την στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε κόκκινο κραγιόν για να εξουδετερώσετε τους μαύρους κύκλους, θα χρησιμοποιήσεις πολύ λιγότερη ποσότητα concealer.

ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ TRICK ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ… RISKY; ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΚΤΟΡΕΣ!
Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι κάπως αδικημένα στην αγορά, μιας και πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν καν την υπάρξή τους και τη σωστή χρήση τους! Κι όμως, κορέκτορες υπάρχουν άπειροι και σε διαφορετικές αποχρώσεις για διαφορετικές ανάγκες.

Ο κορέκτορας σε πράσινο χρώμα εξαφανίζει τις κοκκινίλες, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε τοπικά, πάνω σε σπυράκια ή ευρυαγγείες.
Ο κορέκτορας σε μοβ χρώμα εξαφανίζει τις πανάδες.
Ο πορτοκαλί κορέκτορας εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους ακόμη και τους μώλωπες.