Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020

Άλιμος: Ο Ανδρέας Κονδύλης θα επιδιώξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το θέμα του πρώην αεροδρομίου – Μαζί του Παπανικολάου – Κωνσταντάτος

Θα προτείνω να ζητήσουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το θέμα του πρώην αεροδρομίου, στο Ελληνικό”, είπε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για τα νότια προάστια, δεν μπορεί να μη γνωρίζουν οι δήμαρχοι των πόλεων που συνορεύουν με το πρώην αεροδρόμιο, τι ακριβώς θα γίνει στις εγκαταστάσεις.

Είμαστε υπέρ της ανάπτυξης αλλά πρέπει να έχουμε και λόγο για την αξιοποίηση. Στο παρελθόν είχαμε ζητήσει συνάντηση με την πρώην υπουργό κυρία Βαλαβάνη, αλλά δεν είχε δεχτεί να μας δει.

Θα προτείνω στους δημάρχους Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο και Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, να συναντηθούμε με τον πρωθυπουργό. Δεν είναι δυνατό να σφυρίζουμε αδιάφορα και να γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη μας”

O Aνδρέας Κονδύλης είπε ακόμα, ότι πρέπει σύντομα να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα το Ελληνικό.

Πηγή: geitoniamou.gr