Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020

Έκλεβαν ΙΧ,διέπρατταν ληστείες και στη συνέχεια τα έκαιγαν

Συνελήφθη στις 18-12-2014 το μεσημέρι, στην περιοχή των Σπάτων, από αστυνομικούς του Τ.Α. Σπάτων, ένας 28χρονος ημεδαπός με ένταλμα σύλληψης για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και εμπρησμούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, το τελευταίο δίμηνο, διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα, χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις τους οχήματα που είχαν προηγουμένως αφαιρέσει και τα οποία μετά την τέλεση των αδικημάτων πυρπολούσαν.
Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει μία (1) ληστεία σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή Μαρκόπουλου Αττικής, τρεις (3) κλοπές από κατάστημα και πρατήρια υγρών καυσίμων στα Σπάτα και δύο (2) κλοπές οχημάτων τα οποία πυρπόλησαν.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 28χρονος συλληφθείς έχει διαπράξει στο παρελθόν παρόμοια αδικήματα, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.