Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

Ένα νεκρός στην καραμπόλα των 35 οχημάτων στο Σχηματάρι

Μια νεκρή και έξι τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της καραμπόλας των 35 οχημάτων που σημειώθηκε στο 61ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στα παλαιά διόδια Σχηματαρίου.

amaxi

Στην καραμπόλα εμπλέκονται ένα λεωφορείο και δύο νταλίκες, ενώ για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκαν τα οχήματα.

amaxi1

Νεκρή είναι μία νεαρή γυναίκα η οποία ανασύρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο ίδιο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί δύο πολυτραυματίες με σοβαρά τραύματα, ενώ άλλοι πέντε τραυματίες θα μεταφερθούν επίσης στη Χαλκίδα αν και υπάρχει ετοιμότητα προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας.

amaxi3

Η πυροσβεστική έχει ήδη απεγκλωβίσει δεκάδες επιβάτες με ελαφρά τραύματα.

amaxi6

Διερχόμενος οδηγός έκανε λόγο για μια κόλαση πραγματική και για τροχαίο που θυμίζει την φονική καραμπόλα με την νταλίκα στην Εγνατία οδό. «Τα αυτοκίνητα είναι το ένα πάνω στο άλλο. Πρέπει να είναι περισσότερα από 30 αυτοκίνητα. Πολλά από αυτά είναι μια άμορφη μάζα. Τουλάχιστον δυο νταλίκες και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ….», είπε σοκαρισμένος.

amaxi6

Στο σημείο που σημειώθηκε το φοβερό τροχαίο από νωρίς το απόγευμα έβρεχε, ενώ γίνονταν και έργα. Λόγω του ατυχήματος, υπάρχει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Σχηματαρίου. Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.