Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020

Έξαλλος ο Καμίνης με την αφισορύπανση: “Θα ξηλώνουμε όλες τις προεκλογικές αφίσες”

Αγανακτισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα με την αφισορύπανση λόγω της προεκλογικής περιόδου εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, διαμηνύοντας: «Θα ξηλώνουμε αφίσες κομμάτων από παντού».

Μιλώντας στον Σκάι, τόνισε πως «κάποια κόμματα ζουν στον 18ο αιώνα… Είμαστε στην εποχή του Ίντερνετ, είμαστε στον 21ο αιώνα, κανείς δεν κοιτάει αφίσες, η πόλη υποφέρει… Μόνο μερικοί μικροεπιχειρηματίες επωφελούνται από τις αφίσες».

Επιπλέον, ανέφερε ότι «χωρίς νέα δημόσια διοίκηση δεν θα δούμε ούτε ευρώ επένδυσης», ζητώντας να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες στους δήμους.«Η χώρα βρίσκεται σε τεράστια δοκιμασία, πρέπει να κάνουμε σε μήνες όσα δεν έγιναν επί χρόνια και στη δημόσια διοίκηση, που είναι ο μεγάλος ασθενής της χώρας μεταρρύθμιση δεν είδαμε απολύτως καμία».

«Το σχέδιο (σ.σ. Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης) που καταρτίσαμε για την Αθήνα απαιτούσε 18 υπογραφές από ισάριθμους υπουργούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης, κάνοντας λόγο για απέραντη γραφειοκρατία και κηδεμόνευση των δήμων.