Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Ακατοίκητο το σπίτι του Γερμανού πρέσβη ή η λογική κάποιων Σαλτιμπάγκων της “ενημέρωσης”(Βίντεο)

Ένα νέο εφεύρημα βρήκε το τμήμα επικοινωνίας και προπαγάνδας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης μ’ εμφανή πρόθεση να απομειώσει την ακτιβιστικού χαρακτήρα επίθεση του Ρουβίκωνα στην
κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

Μια κατοικία που διατηρεί το επιπλέον στοιχείο αναφοράς ότι χτυπήθηκε δύο φορές. Την πρώτη από ρουκέτα της 17 Νοέμβρη στις 16 Μαΐου του 1999, όταν στη διάρκεια της εκτόξευσης έσπασε ο πυροσωλήνας και λαβώθηκε στο αυτί ο Σάββας Ξηρός που άφησε κηλίδες αίματος στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Η δεύτερη ήταν στις 30 Δεκεμβρίου του 2013, όταν γαζώθηκε με σφαίρες καλάσνικοφ της ΟΛΑ ο φράχτης και η πρόσοψη, αναγκάζοντας τους ενοίκους σε μετακόμιση για την επισκευή.

Παραβλέπει επίσης το τμήμα διαστρέβλωσης ότι πρόκειται για ένα κτίριο αστυνομικά φυλασσόμενο και για το συγκεκριμένο λόγο έσπευσαν την πρώτη ώρα να σεμνύνονται, μέχρι να βγει το πειστήριο του βίντεο, ότι οι “καταδρομείς” του Ρουβίκωνα είχαν αποτύχει και πως είχαν αποκρουστεί. Όταν ήρθε στη δημοσιότητα το βίντεο, άλλαξαν το τροπάριο υπέρ του ακατοίκητου.

Βέβαια όλες αυτές τις βλακείες τις δημοσιεύουν μπλοκ που τα διαχειρίζονται ΑΣΧΕΤΟΙ και ΛΑΜΟΓΙΑ που παριστάνουν τους ειδησιογράφους για να κονομάνε…