Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Αναλυτικά οι προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2015

Κριοί 2015
Το 2015 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά, με αρκετές δυσκολίες στους τομείς που δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει, αλλά και με πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε όλα τα σχέδιά σας. Ο Ουρανός θα κινείται όλη τη χρονιά στο ζώδιό σας (ανάδρομος από 27 Ιουλίου μέχρι 27 Δεκεμβρίου) φέρνοντας ανατροπές, απρόοπτα γεγονότα, ανασφάλεια, ανυπομονησία και επαναστατικές τάσεις. Το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα (7ο και τελευταίο) στις 17 Μαρτίου θα σας επηρεάσει μέχρι το τέλος της άνοιξης προκαλώντας ριζικές αλλαγές σε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα. Η πρώτη έκλειψη του 2015 στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου θα αποκαλύψει παρασκηνιακές ενέργειες ή θα φέρει στο φως μυστικά που θα καθορίσουν τις μετέπειτα αποφάσεις σας. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 11 Αυγούστου θα έχετε την εύνοια του Δία από το ζώδιο του Λέοντα. Θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, θα βελτιωθεί η προσωπική σας ζωή και κάποιοι θα αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδί. Η έκλειψη στο Ζυγό στις 4 Απριλίου θα δείξει τα καλά και τα άσχημα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα είναι ευκολότερο μετά να κάνετε τις επιλογές σας. Η παρουσία του Δία στην Παρθένο από τις 11 Αυγούστου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ευνοήσει την επαγγελματική σας πορεία, τις σχέσεις με συνεργάτες και τον σωστό προγραμματισμό των πλάνων σας. Τον Σεπτέμβριο πραγματοποιούνται δυο εκλείψεις, η πρώτη στην Παρθένο στις 13 θα επηρεάσει την εξέλιξη εργασιακών θεμάτων και θα φέρει εξελίξεις σε ένα ζήτημα υγείας. Η δεύτερη στον Κριό στις 28 θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σας να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση και στον τρόπο ζωής σας. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 15 Μαρτίου και από τις 19 Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος του 2015 θα βάλετε γερά θεμέλια στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και θα έχετε συμπαράσταση από κάποια άτομα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Από 15 Μαρτίου ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη και θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα πλάνα σας και να διαπιστώσετε αν έχετε κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις. Από 16 Ιουνίου μέχρι 18 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα επιστρέψει στο Σκορπιό (ανάδρομος μέχρι 3 Αυγούστου).  Αν έχετε εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις ή αν έχετε ανοιχτά μέτωπα στην προσωπική σας ζωή, θα αναγκαστείτε να τα αντιμετωπίσετε και να τα λύσετε.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Το 2015 θα φέρει ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση αρκεί να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και να μην είστε ανυπόμονοι. Η ερωτική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον. Πολλοί θα γνωρίσετε ένα μεγάλο έρωτα και οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τη σχέση σας, ίσως μάλιστα αποκτήσετε απόγονο. Τα οικονομικά σας έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια, θα μπορέσετε όμως τώρα να ξεμπερδέψετε με παλιά χρέη και θα αρχίσετε να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Ταύροι 2015
Με τον Κρόνο απέναντί σας τα προηγούμενα χρόνια δώσατε τις μάχες σας σε όλα τα επίπεδα. Το 2015 είναι χρονιά ανάκαμψης και δημιουργίας, αρκεί να συνεχίσετε να δουλεύετε με υπομονή και κέφι. Όσο ο Δίας βρίσκεται στο Λέοντα θα έχετε την τάση να σκέφτεστε παρορμητικά και αν κινείστε με μόνο γνώμονα τον ενθουσιασμό θα κάνετε λάθη γιατί δεν θα εκτιμάτε σωστά τις καταστάσεις. Από τις 11 Αυγούστου που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, θα είστε δημιουργικοί, οργανωμένοι και αποτελεσματικοί. Νέοι έρωτες, καλές σχέσεις με τα παιδιά σας και θετικές εξελίξεις στις επαγγελματικές υποθέσεις θα σας χαροποιήσουν τους τελευταίους μήνες. Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου θα αναστατώσει την κοινωνική σας ζωή και θα αποκαλύψει πολλά για τα κοντινά σας άτομα. Η δεύτερη έκλειψη της άνοιξης στο Ζυγό θα φέρει αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον και ίσως αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες. Ο Ουρανός στον Κριό συνηγορεί σε επαγγελματικές αλλαγές και ανοίγματα, αλλά θα προκαλεί μεταπτώσεις στη διάθεσή σας. Ο Πλούτωνας για άλλη μια χρονιά στον Αιγόκερο θα επιβραβεύσει όσους δουλεύουν σκληρά και θα μπορέσετε να προωθήσετε την καριέρα σας, να σιγουρέψετε τα κεκτημένα σας και να έχετε τον έλεγχο όσων σας αφορούν. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα φέρει ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και αρκετοί θα αρχίσετε να ηρεμείτε έχοντας σταθεροποιήσει το εισόδημά σας. Από τις 15 Μαρτίου θα κινείται ανάδρομα στον Τοξότη και θα πρέπει να διαχειρίζεστε προσεκτικά τα χρήματά σας, να μην εμπιστεύεστε τρίτους και να αποφεύγετε τις σπατάλες. Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί πάλι απέναντι από το ζώδιό σας λόγω της ανάδρομης πορείας του. Ίσως ξαναγυρίσει ένας παλιός έρωτας ενώ θα εμφανιστούν κάποια προβλήματα από το παρελθόν για να τα λύσετε οριστικά. Η πρώτη έκλειψη του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 13 και θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Θα αναζωογονηθείτε, θα αναδιοργανώσετε τη ζωή σας και θα βάλετε προτεραιότητες και όρια. Η δεύτερη έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στον Κριό. Ίσως απομονωθείτε για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας αλλά δεν θα αποφύγετε στιγμές ανησυχίας και προβληματισμού για το αν θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας. Ο Ποσειδώνας όλο το χρόνο στους Ιχθύς βοηθά την ενασχόλησή σας με καλλιτεχνικά θέματα και με φιλανθρωπίες.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Έχοντας πρόσφατα τα μαθήματα από τον Κρόνο στο Σκορπιό αυτή τη χρονιά θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας για να πάρετε όσα σας αξίζουν στον επαγγελματικό τομέα. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται κυρίως από τον Αύγουστο και είναι πιθανό να συγκατοικήσετε ή αν παντρευτείτε ενώ αν είστε μόνοι ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έναν σοβαρό και σταθερό σύντροφο. Τα οικονομικά σας θα βελτιώνονται συνεχώς, αλλά επειδή τα έξοδά σας είναι πολλά πρέπει να αποφεύγετε τις σπατάλες.

Δίδυμοι 2015
Το 2015 θα είναι γεμάτο νέες γνωριμίες, εμπειρίες και ασυνήθιστες καταστάσεις. Για να πάτε μπροστά πρέπει να μάθετε να ακούτε και να υπολογίζετε τους άλλους. Αυτό είναι ένα από τα μαθήματα που θα σας δώσει ο Κρόνος που θα είναι απέναντι από το ζώδιό σας. Θα εμφανιστούν δυσκολίες στη σχέση με το σύντροφο ή με κάποιους συνεργάτες σας και θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα. Θα αποφασίσετε αν κάποια άτομα θα παραμείνουν στη ζωή σας, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να συνεννοηθείτε ή μια σχέση δεν σας προσφέρει κάτι σημαντικό και πρέπει να τελειώσει. Από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα βρεθεί πάλι στο Σκορπιό και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές εκκρεμότητες ή με ένα παλιό πρόβλημα υγείας. Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει γνωριμίες, συμμετοχή σε ασυνήθιστες δραστηριότητες, αλλά και προβλήματα στη σχέση με φίλους. Η πρώτη έκλειψη του 2015 στις 20 Μαρτίου στους Ιχθύς θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, συνωμοσίες ή διλήμματα στον επαγγελματικό τομέα. Με τη δεύτερη έκλειψη στις 4 Απριλίου στο Ζυγό θα έρθει στο προσκήνιο η ερωτική σας ζωή και ίσως η ευαισθησία σας γίνει αφορμή να πληγωθείτε. Ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου ευνοεί τα ταξίδια, τις δημόσιες σχέσεις, τα σεμινάρια και τις επαγγελματικές επιδιώξεις. Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος της υπερβολής στην έκφραση και στις πράξεις σας. Όταν περάσει στην Παρθένο θα ασχοληθείτε αρκετά με την οικογένεια, με την ακίνητη περιουσία σας, με τις ανάγκες του σπιτιού ή με μια μετακόμιση. Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα φέρει κόντρες ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά και την ανάγκη να αποφύγετε τα δύσκολα στον εργασιακό χώρο και να αγνοείτε όσα δεν σας αρέσουν. Το Σεπτέμβριο πραγματοποιούνται δυο εκλείψεις. Η πρώτη στις 13 στην Παρθένο θα επηρεάσει τη σχέση σας με μέλη της οικογένειας ή θα σας παρακινήσει να κάνετε λειτουργικές αλλαγές στο χώρο σας. Η δεύτερη έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Κριού θα φέρει αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις ή θα αλλάξει τις ισορροπίες στο κοινωνικό περιβάλλον. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερο θα βοηθήσει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Από τις 17 Απριλίου μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου που θα είναι σε ανάδρομη πορεία θα σας απασχολήσει μια παλιά ερωτική σχέση που σας έχει αφήσει σημάδια ή θα αγχωθείτε από τα αποτελέσματα της κακοδιαχείρισης του παρελθόντος. Μην ανακατέψετε οικονομικά με αισθηματικά θέματα γιατί θα προκύψουν παρεξηγήσεις.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η πορεία των επαγγελματικών σας θα είναι αργή ή ασαφής και μόνο αν συγκροτηθείτε θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Κάποιοι θα αλλάξετε κατεύθυνση. Τα οικονομικά θα σας δυσκολέψουν αυτή τη χρονιά, κυρίως γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις και ασταθές ή ανεπαρκές εισόδημα. Θα χρειαστεί καλή διάθεση και πολλή δουλειά για να διατηρήσετε τη σχέση ή το γάμο σας και κάποιοι θα χωρίσετε αν δεν βρεθεί τρόπος να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Καρκίνοι 2015
Το 2015 μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά σε όλους τους τομείς αν δεν αφήσετε τις δυσκολίες να σας αποθαρρύνουν. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας δώσει κίνητρα να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες. Όμως θα κάνει πιο έντονη την αίσθηση της ανίας σε όσους βρίσκετε ήδη βαρετή την καθημερινότητά σας και δεν έχετε ενδιαφέρουσα επαγγελματική δραστηριότητα. Από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου που ο Κρόνος θα περάσει στον Σκορπιό θα σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση από το παρελθόν, θα αφοσιωθείτε πλήρως στα παιδιά σας ή σε ένα μεγάλο έρωτα που θα αναστατώσει τη ζωή σας. Τα οικονομικά σας θα επηρεαστούν από το Δία που κινείται στο Λέοντα. Μέχρι τις 8 Απριλίου θα είναι ανάδρομος και θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένετε και αυξημένα έξοδα. Όταν ορθοδρομήσει θα φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας στον οικονομικό τομέα. Θα περάσει στην Παρθένο στις 11 Αυγούστου φέρνοντας ευκαιρίες για συγκρότηση, προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική καταξίωση. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο συνεχίζει να φέρνει τριγμούς σε όσες σχέσεις ή συνεργασίες δεν έχουν γερά θεμέλια. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 17 Μαρτίου θα σας επηρεάσει μέχρι το τέλος της άνοιξης και θα νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από ένα άτομο που σας καταπιέζει και που δεν σας αφήνει να κάνετε όσα επιθυμείτε. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 20 Μαρτίου στους Ιχθύς θα σας ξυπνήσει την ανάγκη να ταξιδέψετε, να επιμορφωθείτε και να ακολουθήσετε πιο δημιουργικούς δρόμους. Η δεύτερη γίνεται στις 4 Απριλίου στο Ζυγό και θα φέρει στο προσκήνιο πιεστικά γεγονότα στον οικογενειακό τομέα που θα σας φορτίσουν αρνητικά και θα αμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το Σεπτέμβριο πραγματοποιούνται δυο εκλείψεις. Η πρώτη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο ευνοεί τις διαπραγματεύσεις για όσα θέματα σας ενδιαφέρουν, την προσέγγιση ατόμων που είναι σημαντικά στη ζωή σας και την επίτευξη ρεαλιστικών στόχων. Η δεύτερη έκλειψη του Σεπτεμβρίου και τελευταία της χρονιάς πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 28 Σεπτεμβρίου και θα σας φέρει αντιμέτωπους με σοβαρά διλήμματα ή θα ανατραπούν τα δεδομένα στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Ουρανός στον Κριό θα εντείνει την αγωνία και τους προβληματισμούς σας για όσα θέλετε να αλλάξετε και θα φέρνει απρόοπτες εξελίξεις στη ζωή σας.Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύονται τα όνειρα και ο ιδεαλισμός σας.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Θα επιδιώξετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία αλλά ίσως κάποιες αλλαγές αποβούν σε βάρος σας. Αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν ένταση. Νέες πηγές εσόδων θα παρουσιαστούν αλλά αρκετές φορές θα χαλάτε περισσότερα χρήματα από όσα αντέχετε. Πολλοί θα νιώθετε ότι η προσωπική σας ζωή είναι σε αδιέξοδο και κατά καιρούς θα κάνετε την επανάστασή σας. Η κατάσταση θα βελτιωθεί από το καλοκαίρι με ένα νέο έρωτα ή μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας.

Λέοντες 2015
Το 2015 με συμμάχους τον Δία και τον Κρόνο μπορείτε να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας μέχρι τις 11 Αυγούστου και ιδιαίτερα από τις 9 Απριλίου που ορθοδρομεί, φέρνει τύχη και ολοκληρώνει τις προσπάθειες που ξεκινήσατε το περασμένο φθινόπωρο. Ευνοεί την επαγγελματική σας πορεία, την υγεία και τις προσωπικές σχέσεις αλλά δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα της υπεραισιοδοξίας και της υπερβολικής έκθεσης. Από τις 11 Αυγούστου που θα περάσει στην Παρθένο θα ευδοκιμήσουν οι κινήσεις που κάνατε να για να αυξήσετε τα έσοδά σας, θα σταθεροποιηθεί ένα νέο ξεκίνημα ή θα ανταμειφθείτε για τις επιδόσεις σας στον εργασιακό χώρο. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου και θα αποκαλύψει αστοχίες και λάθη που κάνατε στη διαχείριση των χρημάτων σας ή σε κάποια περιουσιακά και επενδυτικά ζητήματα. Στις 4 Απριλίου με την έκλειψη στο Ζυγό θα φανούν τα προβλήματα που υποβόσκουν στη σχέση με συγγενείς και γείτονες. Ο Κρόνος στο ζώδιο του Τοξότη θα επιδράσει θετικά στις ερωτικές σας σχέσεις, στα παιδιά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου που θα βρεθεί πάλι ο Κρόνος στον Σκορπιό θα αναγκαστείτε να φροντίσετε οικογενειακές εκκρεμότητες, θέματα ακίνητης περιουσίας, θα κάνετε επιτέλους μια αγοραπωλησία, μετακόμιση ή θα αποκαταστήσετε ένα παιδί.  Ίσως όμως αναγκαστείτε να ζήσετε μακριά από άτομα που αγαπάτε ή κάποιες διαφωνίες θα σας απομακρύνουν συναισθηματικά. Ο Ουρανός όλη τη χρονιά στον Κριό ξυπνά την ανάγκη σας για μακρινά ταξίδια και εξερεύνηση άγνωστων τομέων. Ευνοούνται οι συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό, οι γνωριμίες και οι σχέσεις. Το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα στις 17 Μαρτίου θα σας επηρεάζει μέχρι το τέλος της άνοιξης και θα ανακόπτεται η πορεία σας λόγω ανασφαλειών. Η τρίτη έκλειψη της χρονιάς στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου θα δυσκολέψει προσωρινά τη διευθέτηση οικονομικών θεμάτων, όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες για ξαφνική οικονομική άνοδο που καλό είναι να αξιοποιήσετε. Στις 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού. Μπορεί να αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε ένα παλιό όνειρο ή θα δρομολογήσετε σημαντικές αλλαγές, ενδέχεται όμως να παρουσιαστούν εμπόδια. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά κάποιες φορές θα παίρνετε επιπόλαιες αποφάσεις ή θα συμβουλεύεστε ανεύθυνα άτομα.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι αρκετά καλή, με τη βοήθεια ατόμων με γνώσεις και φήμη. Το δεύτερο εξάμηνο τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά και θα μπορέσετε να καλύψετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Η χρονιά είναι γενικά πολύ καλή για τα αισθηματικά σας. Θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή θα θελήσετε να κάνετε οικογένεια. Όσοι είστε ελεύθεροι δεν θα έχετε όρεξη για εφήμερες περιπέτειες και θα στοχεύσετε σε μια σταθερή σχέση που θα καλύψει τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Παρθένοι 2015
Το 2015 θα κλείσετε τους λογαριασμούς με το παρελθόν, θα απαλλαγείτε από μακροχρόνια οικονομικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν και παρά το άγχος σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου θα δρομολογήσει θέματα εργασίας και υγείας. Θα συνειδητοποιήσετε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας και θα αρχίσετε να τις πραγματοποιείτε όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιό σας. Θα είναι ένα πολύ θετικό διάστημα γιατί θα καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας να επεκταθείτε επαγγελματικά και θα πραγματοποιήσετε φιλόδοξα σχέδια που ακόμα κι εσείς δεν πιστεύατε πως θα καταφέρετε. Θα φέρει ακόμα νέες γνωριμίες, τύχη και ίσως έναν μεγάλο έρωτα. Με τον Κρόνο στον Τοξότη το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα πρέπει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για τις ανάγκες ενός ηλικιωμένου ατόμου της οικογένειας ή θα αναλάβετε ευθύνες που θα περιορίσουν την αυτονομία σας. Από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου που ο Κρόνος θα είναι στο Σκορπιό θα μπορέσετε να ρυθμίσετε συμφωνίες που εκκρεμούν, θα δρομολογήσετε τα σχέδιά σας και θα βελτιώσετε την επικοινωνία με ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου θα αποκαλύψει μια δυσάρεστη πλευρά του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας. Η δεύτερη έκλειψη πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 4 Απριλίου και θα δυσκολέψει ή θα καθυστερήσει κάποιες οικονομικές συναλλαγές, θα φέρει έκτακτα έξοδα και καλό είναι να μην κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και μεγάλες σπατάλες. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερο και αυτή τη χρονιά θα σας δίνει δύναμη να υλοποιείτε τα σχέδιά σας και θα γεμίζει πάθος και ένταση τις αισθηματικές σας σχέσεις. Η τρίτη έκλειψη της χρονιάς είναι στις 13 Σεπτεμβρίου στο ζώδιό σας. Θα απομακρύνετε από τη ζωή σας ένα άτομο που αποδείχτηκε ανάξιο των προσδοκιών σας και θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Η τελευταία έκλειψη γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου στον Κριό. Μια οικονομική διαφορά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας με παράξενο ή αναξιόπιστο άτομο. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται συνεχώς απέναντι από το ζώδιό σας, στους Ιχθύς και θα δυσκολεύεστε να κρίνετε ρεαλιστικά την παρουσία κάποιων ανθρώπων στη ζωή σας. Αρκετοί θα παρασυρθείτε από έναν έρωτα χωρίς προοπτική και είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και την αφοσίωσή σας. Όσοι όμως έχετε βρει τον κατάλληλο σύντροφο δεν θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Το 2015 θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και θα χτίσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία με πίστη και σιγουριά. Τους πρώτους μήνες πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγετε τα ρίσκα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά και δεν θα έχετε προβλήματα, αρκεί να αντισταθείτε στην καταναλωτική μανία που θα σας πιάνει κάποιες φορές. Η προσωπική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και ο έρωτας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, κάνοντάς σας να χαμογελάτε με αισιοδοξία.

Ζυγοί 2015
Το 2015 πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στο πώς θα διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και στο πώς θα καλύψετε τις ζημιές και τα λάθη του παρελθόντος. Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου θα φέρει κοντά σας φίλους και καινούριες γνωριμίες που θα σας συμπαρασταθούν και θα σας δείξουν τρόπους να βγείτε από τα αδιέξοδα. Για να μπορέσετε να ωφεληθείτε από τις κοινωνικές σας επαφές να είστε δεκτικοί στις συμβουλές και να κάνετε ρεαλιστικά και οργανωμένα σχέδια. Στις 11 Αυγούστου θα περάσει στην Παρθένο απ’ όπου θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας, αν και κάποιες φορές θα επιλέγετε τη μοναξιά για να οργανωθείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό θα φέρνει όλη τη χρονιά αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και οι σχέσεις θα έχουν απρόσμενη εξέλιξη. Στις 17 Μαρτίου κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που θα σας επηρεάσει μέχρι το τέλος της άνοιξης και θα φέρει τριγμούς στη σχέση ή στο γάμο σας. Θα φοβάστε όμως να κάνετε ριζικές αλλαγές είτε λόγω ανασφάλειας ή γιατί δεν θέλετε να δυσαρεστήσετε μέλη της οικογένειας. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 20 Μαρτίου στους Ιχθύς και θα αναστατωθείτε από κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν στον εργασιακό χώρο ή θα σας αγχώσουν συνάδελφοι που δρουν παρασκηνιακά. Η δεύτερη έκλειψη στις 4 Απριλίου στο ζώδιό σας θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας ή κάποιου συνεργάτη. Θα έχετε ανασφάλεια για το μέλλον και ίσως φερθείτε απότομα ή παράξενα σε αγαπημένα άτομα. Η τρίτη έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου γίνεται στην Παρθένο και θα σας ταράξουν αναμνήσεις από το παρελθόν. Θα χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας και θα αντιμετωπίζετε το μέλλον με σκεπτικισμό ή απαισιοδοξία. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 28 Σεπτεμβρίου στον Κριό. Θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και θα προκαλέσετε εντάσεις στη σχέση ή στο γάμο σας αν έχετε παράπονα από το σύντροφό σας. Ο Κρόνος στον Τοξότη ενισχύει τη διάθεσή σας να διοργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Θα αποφεύγετε άτομα που σας αποσυντονίζουν και θα προσπαθείτε να είστε συνεπείς και αποτελεσματικοί. Από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Σκορπιό και θα ανακύψουν οικονομικά προβλήματα από το παρελθόν, θα έχετε πολλά έξοδα ή θα ανησυχείτε πολύ για την εξέλιξη συμφωνιών και συναλλαγών. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα προβληματιστείτε αρκετές φορές για την εξέλιξή σας στον εργασιακό χώρο και για το αν σας αποδέχονται.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η χρονιά θα κυλήσει ομαλά για τα επαγγελματικά σας. Υπάρχουν ευκαιρίες να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο αλλά μην ξεχνάτε πως χρειάζεται οργάνωση και πολλή δουλειά. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αργά αλλά σταθερά. Έχετε πολλές υποχρεώσεις να καλύψετε και ίσως στερηθείτε κάποιες απολαύσεις αλλά θα τα καταφέρετε. Η ερωτική σας ζωή θα έχει αρκετές διακυμάνσεις και σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια θα διαλυθούν. Τα νέα ξεκινήματα θέλουν υπομονή για να εξελιχθούν θετικά.

Σκορπιοί 2015
Το 2015 σας βρίσκει πιο ξένοιαστους και ήρεμους. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας τα προηγούμενα χρόνια αντιληφθήκατε την ουσιαστική πλευρά των καταστάσεων, πήρατε σημαντικά μαθήματα και δοκιμάστηκαν οι δυνατότητές σας. Με τον Κρόνο στον Τοξότη θα αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα τα οικονομικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και θα αρχίσετε να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας με σύνεση. Θα περικόψετε τα περιττά έξοδα και θα προσπαθήσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα είναι πάλι στο ζώδιό σας. Σχέσεις και συνεργασίες θα περάσουν δοκιμασίες και ίσως δεν αντέξουν. Θα είστε νευρικοί, απόλυτοι και θα φέρεστε απότομα ή θα είστε εσωστρεφείς και με μεγάλες απαιτήσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Δίας στον Λέοντα ευνοεί την εξέλιξη της καριέρας σας. Μέχρι τις 8 Απριλίου θα κινείται ανάδρομα και δεν θα βρίσκετε εύκολα λύση στις υποθέσεις σας. Όταν ορθοδρομήσει και μέχρι τις 11 Αυγούστου που περνά στην Παρθένο θα έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες να προωθηθείτε, να καταλάβετε ηγετικές θέσεις και να αναδείξετε τα προσόντα σας. Από την Παρθένο ο Δίας θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε κοινωνικά. Θα κάνετε νέους φίλους, θα είστε συνετοί και δεν θα παρασύρεστε από ενθουσιασμό και παρορμήσεις. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 20 Μαρτίου στους Ιχθύς θα σας κάνει ρομαντικούς, ευαίσθητους και θα φέρει εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Η δεύτερη έκλειψη πραγματοποιείται στον Ζυγό στις 4 Απριλίου και θα επηρεάσει την ψυχολογία σας ή θα νιώθετε κουρασμένοι και άκεφοι. Θα έχετε αγωνία για το μέλλον και ίσως κλειστείτε στον εαυτό σας. Η τρίτη έκλειψη γίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο. Μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε πιστή φιλία, ένα άτομο θα σας συμπαρασταθεί σε δύσκολη στιγμή ή θα οργανώσετε τη συμμετοχή σας σε μια συλλογική δραστηριότητα. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στον Κριό στις 28 Σεπτεμβρίου. Θα θελήσετε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας για να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα. Εντάσεις θα υπάρχουν στον εργασιακό χώρο, αλλά θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συμφωνίες που θα σας ενθουσιάσουν. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερο θα φανερώσει σκληρές αλήθειες για κοντινά σας άτομα, όμως θα σας οπλίσει με δύναμη και επιμονή και θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς αναδεικνύει την ευαίσθητη πλευρά σας και φέρνει έρωτες που αντέχουν στο χρόνο. Θα αφοσιώνεστε στα άτομα που αγαπάτε, προσέξτε όμως να μην σας εκμεταλλευτούν.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Θα πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια και θα μπορέσετε να διακριθείτε, αρκεί να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Θα έχετε δυσκολίες σε οικονομικά θέματα αλλά με ψυχραιμία και σωστές κινήσεις θα αποφύγετε τις απώλειες. Κάποιοι θα ερωτευτείτε πολύ και θα αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Όμως μη βιαστείτε να επενδύσετε σε σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονιά, αφήστε το χρόνο να αποδείξει αν τα συναισθήματα είναι σοβαρά κι αν αξίζει να δεσμευτείτε.

Τοξότες 2015
Το 2015 είναι μια δημιουργική, ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη χρονιά. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας προτρέπει να σοβαρευτείτε, να αναδιοργανωθείτε και να γίνετε δραστήριοι και αποτελεσματικοί. Θα πάψετε να φέρεστε επιπόλαια και να ασχολείστε με ασήμαντα θέματα. Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που σας αναλογούν θα πιεστείτε γιατί έχετε συνηθίσει αλλιώς, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε σωστές επιλογές για να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε. Ο Κρόνος θα επιστρέψει στο Σκορπιό από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με παλιές πληγές, με φόβους, ανασφάλειες και με καταστάσεις που δεν έχετε ακόμα ξεπεράσει. Η παρουσία το Δία στο Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου σας γεμίζει αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Ίσως υπερβάλετε λίγο λόγω ενθουσιασμού, όμως οι προοπτικές είναι πολύ ευχάριστες για την επαγγελματική σας πορεία, για τα αισθηματικά, τις σπουδές σας και γενικά για τα όνειρα που θέλετε να υλοποιήσετε. Από τις 11 Αυγούστου ο Δίας θα βρίσκεται στην Παρθένο και επηρεάζει την εξέλιξη της καριέρας σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να βρείτε δουλειά ή να επεκταθείτε. Όμως για να καταφέρετε όσα θέλετε πρέπει να προσαρμοστείτε σε έναν αυστηρά προγραμματισμένο τρόπο δράσης και να δουλέψετε σκληρά χωρίς διαλείμματα.Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου. Επηρεάζει τις σχέσεις με συγγενείς και ίσως αποκαλυφθούν μυστικά ή στοιχεία της προσωπικότητας ενός μέλους της οικογένειας που θα σας αναστατώσουν και θα αλλάξετε συμπεριφορά απέναντί του. Η δεύτερη έκλειψη της άνοιξης είναι στις 4 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού. Ένα φιλικό πρόσωπο θα σας αποσυντονίσει με τις πράξεις του ή θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία που έχει η παρουσία ενός αγαπημένου ατόμου στη ζωή σας. Η τρίτη έκλειψη γίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και θα γίνουν φανερά κάποια προβλήματα που καθυστερούν ή μπλοκάρουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η τελευταία έκλειψη αυτής της χρονιάς είναι στις 28 Σεπτεμβρίου στον Κριό που θα τονίσει τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να προκύψει ξαφνικά ή θα έρθετε σε ρήξη με το σύντροφό σας λόγω της ανασφάλειας και της υπερευαισθησίας σας. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς κατά καιρούς θα σας γεμίζει ερωτηματικά, ανασφάλειες και απογοητεύσεις κυρίως σε σχέση με σπίτι και την οικογένειά σας. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό φέρνει ανατροπές, συγκινήσεις και ευχάριστα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή που θα είναι γεμάτη εναλλαγές.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η μεγαλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα θα επιτευχθεί το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας και να δουλεύετε μεθοδικά και συγκροτημένα. Θα έχετε επάρκεια χρημάτων για να καλύψετε τις ανάγκες σας αρκεί να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες, Δυσκολίες θα έχετε αν επιθυμείτε μια ήρεμη, σοβαρή και κατασταλαγμένη σχέση.

Αιγώκεροι 2015
Το 2015 είναι μια αρκετά πιεστική χρονιά αλλά αν αντιμετωπίσετε αισιόδοξα τις προκλήσεις θα ξεπερνάτε τα εμπόδια και ο αγώνας σας θα έχει θετικά αποτελέσματα. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας δρομολογούνται αργά αλλά σταθερά αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας και όσο κι αν δεν σας αρέσει να ξεβολεύεστε πρέπει να προχωρήσετε. Στις 17 Μαρτίου ο Πλούτωνα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που θα σας επηρεάσει μέχρι το τέλος της άνοιξης. Θα αναθεωρήσετε τη σχέση με μέλη της οικογένειάς σας και αρκετοί θα θελήσετε να αλλάξετε σπίτι ή τόπο διαμονής. Θα επαναστατήσετε ενάντια σε ένα άτομο που σας καταπιέζει ή που παρεμβαίνει στις προσωπικές σας επιλογές. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα συμβαίνουν γεγονότα που στόχο έχουν να σας ενεργοποιήσουν και να ακολουθήσετε νέα μονοπάτια, όσο κι αν σας φοβίζει το άγνωστο. Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου δίνει λύσεις σε οικονομικά προβλήματα κυρίως μέσω ενός δανείου, μιας επένδυσης ή κληρονομιάς. Ίσως επωφεληθείτε από τα χρήματα του συντρόφου σας αλλά τα έξοδα είναι αρκετά και θα τα καλύπτετε με δυσκολία. Από τις 11 Αυγούστου ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα μάχεστε με επιμονή για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Οι στόχοι σας θα είναι ρεαλιστικοί, θα έχετε καλά νέα για νομικά θέματα και σπουδές, θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θα βρεθείτε με ανθρώπους από μακριά. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας ωθεί συχνά να μένετε μόνοι και να σκέφτεστε όσα σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν. Πρέπει να ξεπεράσετε τα συναισθηματικά αδιέξοδα, να επεξεργαστείτε τα απωθημένα σας και να αφήσετε πίσω κάθε τι που διαταράσσει την ηρεμία και την ισορροπία σας. Από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό και θα λύσετε μια παρεξήγηση που σας απομάκρυνε από ένα φίλο. Η πρώτη έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου θα σας κάνει ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Θα έχετε επικοινωνία από καρδιάς με άτομα που αγαπάτε και ίσως χρειαστεί να στηρίξετε κάποιον σε δύσκολες στιγμές του. Η δεύτερη έκλειψη στο Ζυγό στις 4 Απριλίου φέρνει εντάσεις στον εργασιακό χώρο και προβληματισμούς για την πορεία της καριέρας σας. Η τρίτη έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο ανοίγει νέες προοπτικές σε επαγγελματικά και σε αισθηματικά θέματα. Στις 28 Σεπτεμβρίου στον Κριό πραγματοποιείται η τελευταία έκλειψη της χρονιάς. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις που θα προκύψουν ίσως επηρεάσουν αρνητικά την πορεία των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Χρειάζεται να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να προσαρμόζεστε πιο εύκολα στις αλλαγές για να συμβούν ευχάριστα γεγονότα στην επαγγελματική σας ζωή. Η πορεία των οικονομικών σας θα είναι ασταθής. Θα έχετε βοήθεια για να ξεπερνάτε τις δυσκολίες και το δεύτερο εξάμηνο θα είναι σαφώς καλύτερο, αλλά μην χαλάτε χρήματα για να εντυπωσιάσετε. Σχέσεις και γάμοι έχουν μια σταθερή εξέλιξη με μικρά προβλήματα και όσοι είστε αδέσμευτοι θα βρείτε σύντροφο αλλά πρέπει να είστε πιο επικοινωνιακοί.

Υδροχόοι 2015
Το 2015 είναι ανοιχτοί οι δρόμοι για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες θα σας οδηγήσουν σε ανοδική επαγγελματική πορεία και επειδή έχετε απαλλαγεί από το βάρος του Κρόνου η επιτυχία θα έρχεται γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και να αξιοποιήσετε γνωριμίες και φιλίες. Από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στο Σκορπιό και θα κλείσει ένας επαγγελματικός κύκλος ή θα αναγκαστείτε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Ο Ουρανός στον Κριό σας γεμίζει ενθουσιασμό και θα διευκολύνει την πραγματοποίηση ενός αρκετά παράτολμου αλλά επικερδούς πλάνου που θα απογειώσει την καριέρα σας. Θα βλέπετε τα πάντα ξεκάθαρα και θα πληροφορηθείτε δεδομένα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το ρόλο των ανθρώπων γύρω σας, μέσα από εντάσεις μερικές φορές. Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου σας κάνει να αντιμετωπίζετε με ενθουσιασμό κάθε νέα εμπειρία. Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα προκύψουν και αρκετοί θα αποφασίσετε ένα γάμο ή μια επαγγελματική αρχή με ευνοϊκές προοπτικές. Από τις 11 Αυγούστου ο Δίας περνά στην Παρθένο και θα δρομολογήσετε οικονομικά θέματα. Ίσως πάρετε μια κληρονομιά, χρήματα μέσω τρίτων, θα κάνετε μια επένδυση ή θα αποκτήσετε νέα πηγή εσόδων. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σας κάνει λίγο επιπόλαιους με τη διαχείριση των χρημάτων σας αλλά δεν θα αντιμετωπίσετε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η πρώτη έκλειψη πραγματοποιείται στις 20 Μαρτίου στους Ιχθύς. Θα επηρεάσει τον οικονομικό τομέα και πρέπει να αποφύγετε μεγάλες σπατάλες για να μη νιώσετε αβεβαιότητα για το μέλλον. Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 4 Απριλίου στο Ζυγό. Θα αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε διαφορετικές δραστηριότητες που σας αρέσουν εξίσου και θα έχετε πολλές φιλόδοξες ιδέες που θα σας γεμίζουν αισιοδοξία. Θα πάρετε θετικά νέα για συνεργασία με το εξωτερικό, για τις σπουδές σας ή για μια νομική υπόθεση. Η τρίτη έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου γίνεται στην Παρθένο και ευνοεί τη ρύθμιση σε οικονομικές εκκρεμότητες. Θα σας απασχολήσουν κληρονομικά θέματα ή θα έχετε όφελος από επενδύσεις. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στον Κριό στις 28 Σεπτεμβρίου. Θα δράσετε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να αλλάξετε προς το καλύτερο ένα προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα αλλά ίσως υπάρξουν αντιπαραθέσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Θα έχετε ευκαιρία να εδραιωθείτε στον επαγγελματικό χώρο. Οι φιλοδοξίες σας θα πραγματοποιηθούν και το καλοκαίρι θα κλείσετε τις εκκρεμότητες που έχουν μείνει για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας. Τα έσοδά σας θα είναι αρκετά και δεν θα έχετε ιδιαίτερες δυσκολίες, αρκεί να τα διαχειρίζεστε συνετά. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα και αρκετοί θα θελήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Οι επιλογές για τους αδέσμευτους θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι.

Ιχθύες 2015
Το 2015 θα σας οδηγήσει στη σταθερότητα αρκεί να μπορέσετε να παραμερίσετε την επιθυμία σας για εύκολους και άνετους δρόμους και να αποφασίσετε να δουλέψετε με αυταπάρνηση και μεθοδικότητα. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά φέρνει πολλές δημιουργικές ιδέες αλλά και μια ασάφεια στις επιλογές σας. Θα εξιδανικεύετε καταστάσεις και άτομα και θα απογοητεύεστε όταν αντιλαμβάνεστε την αλήθεια. Είναι πιθανά λάθη από επιπολαιότητα αν και η διαίσθησή σας μπορεί να σας συμβουλέψει σωστά. Μην αφεθείτε σε κάθε είδους εξαρτήσεις που θα δυσκολέψουν την εξέλιξή σας. Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου φέρνει μια θέση εργασίας, βελτίωση της καθημερινότητας και καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό χώρο. Μέχρι τις 8 Απριλίου που κινείται ανάδρομα θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε ηθικές και υλικές ανταμοιβές που περιμένετε. Από τις 11 Αυγούστου ο Δίας θα βρίσκεται στην Παρθένο και μπορεί να φέρει μια νέα σχέση ή συνεργασίες που θα αντέξουν στο χρόνο. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα φέρει αυξημένες επαγγελματικές ευθύνες και θα περιοριστεί πολύ ο ελεύθερος χρόνος σας. Χρειάζεται συνέπεια και εργατικότητα για να μη δυσαρεστήσετε ανωτέρους και χάσετε τη δουλειά σας. Από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό. Πρέπει να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, να ρυθμίσετε ένα νομικό ζήτημα και να πάρετε τα απαραίτητα εφόδια για να μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Ουρανός στον Κριό επηρεάζει τον οικονομικό τομέα. Θα έχετε απρόσμενα έσοδα και στήριξη από κάποια άτομα, όμως και τα απρόβλεπτα έξοδα θα είναι αρκετά. Θα έρθετε σε ρήξη με ανθρώπους λόγω οικονομικών διαφορών και θα έχετε άγχος για τις εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο σας δίνει δύναμη και φρενάρει τον παρορμητισμό σας για να μπορέσετε να κάνετε σταθερά βήματα. Ίσως βρεθούν άτομα με κύρος που θα στηρίξουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 20 Μαρτίου στο ζώδιό σας. Θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να κάνετε θεαματικές αλλαγές, όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Η δεύτερη έκλειψη στον Ζυγό στις 4 Απριλίου φέρνει στο προσκήνιο παλιές οφειλές, αγωνία για την εξέλιξη οικονομικών θεμάτων και διαφωνίες με τρίτους για κάποια χρήματα. Η τρίτη έκλειψη στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Η τελευταία έκλειψη στον Κριό στις 28 Σεπτεμβρίου φέρνει τα πάνω κάτω σε οικονομικά θέματα.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η επαγγελματική σας πορεία θα είναι δύσκολη και για να καταφέρετε όσα ονειρεύεστε πρέπει να δουλέψετε ακούραστα και να μάθετε να ξεπερνάτε τα εμπόδια με υπομονή και τόλμη. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι σταθερά. Θα έχετε έσοδα από κάποιες πηγές αλλά και αρκετά έξοδα που θα σας αγχώνουν. Στον αισθηματικό τομέα η ανάγκη σας για ασφάλεια θα σας κάνει να εξαρτηθείτε από το σύντροφό σας. Θα υπάρξουν εντάσεις και παράπονα στη σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα.