Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

Αντρέι Μελιτσένκο: Κατατρόπωσε τον Αμπράμοβιτς- Μισό δις για μία θαλαμηγό!

Μπροστά στην δική του επένδυση, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ φαντάζουν μικροί! Ο Αντρέι Μελνιτσένκο είναι ο υπερήφανος μεγιστάνας που απέκτησε ένα σκάφος υπερπαραγωγή και κατατρόπωσε τους δυο κυρίους που κάνουν βόλτες ανά τον κόσμο με τα πολυτελή yachts τους.

Ο Αντρέι ΜελιτσένκοΟ Αντρέι Μελιτσένκο

Ο Αντρέι Μελνιτσένκο είναι ένας από τους 10 πλουσιότερους ανθρώπους στη Ρωσία, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα με τους 50 πιο πλουσιότερους στον κόσμο. Με μία περιουσία που δεν ξεπερνάει τα 6 δισεκατομμύρια παράγγειλε και του έφτιαξαν ένα σκάφος που όμοιό του δεν υπάρχει.

Το εντυπωσιακό σκάφος, αξίας 450 εκατομμυρίων δολαρίωνΤο εντυπωσιακό σκάφος, αξίας 450 εκατομμυρίων δολαρίων

Το Sailing Yacht A κοστίζει 450 εκατομμύρια δολάρια και είναι το δώρο του στον ίδιο και την εκρηκτική Σέρβα, πρώην μοντέλο, σύ 00001CF3 υγό του Αλεξάντρα. Το μήκος του φτάνει τα 143 μέτρα, διαθέτει 8 δωμάτια στο κατάστρωμα και όλα είναι περιτριγυρισμένα από γυαλί! Το προσωπικό του σκάφους ανέρχεται στα 54 άτομα.

– See more at: http://www.newsone.gr/lifestyle/226800-antrei-melitsenko-katatropose-ton-ampramobits-miso-dis-gia-mia-thalamego#sthash.CYwPSEc9.dpuf