Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020

Αξέχαστα Χριστούγεννα υπόσχεται ο Δήμος 3Β – Εγκαινιάζεται το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Βάρκιζα

Ανοίγει τις πύλες του στις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Βάρκιζας.

Φώτα, μουσική, καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές, πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, έχει προετοιμάσει ένα πλούσιο και άκρως εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.  Θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικά και παραμυθένια εργαστήρια, μουσικά δρώμενα, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, καρουσέλ, παιχνίδια, είναι μερικά μόνο απ’ αυτά που θα απολαύσουν όσοι παρεβρεθούν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Βάρκιζας.

Η παιδική χορωδία του δήμου θα ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση «Η κουζίνα των Ξωτικών» και να διασκεδάσουν στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής «Μαγικό Ζαχαροπλαστείο», από την «Ανεμόσκαλα».

Στην εκδήλωση των εγκαινίων θα παρεβρεθεί και «ανιματέρ», ο Σταύρος Ντάφλος και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μια μουσική έκπληξη σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από τον Γιάννη Νάκο. Επίσης, στον χώρο θα λειτουργεί, για όλη τη διάρκεια των εορτών, και πάρκο ψυχαγωγίας με παιδικά παιχνίδια.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Βάρκιζας θα δίνει εορταστικό ρυθμό στην πόλη από τις 21/12/2014 έως και της 1/1/2015.

Το ωράριο λειτουργίας είναι:

Καθημερινές: 17.30-20.30 και Σαββατοκύριακα και αργίες 11.00-14.00 και 17.30-20.30

Στις 22, 23, 24, 27 και 29 Δεκεμβρίου θα λειτουργούν εργαστήρια καλλιτεχνικής δημιουργίας με τη βοήθεια των συνεργατών του «64 Art Studio».

Η συμμετοχή στα εργαστήρια και στα δρώμενα είναι δωρεάν σ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού. Η χρήση όλων των παιχνιδιών του πάρκου ψυχαγωγίας θα είναι δωρεάν την ημέρα των εγκαινίων, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες, με την επίδειξη της κάρτας του δημότη, θα γίνεται χρήση ενός παιχνιδιού χωρίς χρέωση.