Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Υπήρχαν τελικά οι επιστολές του Ιησού;.. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αρκετές συζητήσεις είχε προκαλέσει η ανάδειξη χειρόγραφων επιστολών του Ιησού Χριστού, στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΡΗΞΗ» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Γνωστή ιστοσελίδα που έχει ως στόχο να καταρρίπτει οτιδήποτε είναι ενάντια των ελληνικών συμφερόντων και της Ορθοδοξίας, κήρυξε διαδικτυακό πόλεμο στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ισχυριζόμενη ότι πρόκειται για fake news.

Ωστόσο, τα ντοκουμέντα έρχονται να αποδείξουν ότι οι επιστολές υπάρχουν και εμείς είμαστε εδώ για να σας τα παρουσιάσουμε.

Οι επιστολές συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο του κου Ιωάννη Παπαζήση «Χειρόγραφα αποκαλύπτουν τις άγνωστες στιγμές του Χριστού», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καδμος.

Ο συγγραφέας πήγε στην Ιερά Μονή Διονυσίου, βρήκε τα χειρόγραφα που φυλάσσονται εκεί, τα οποία σας παραθέτουμε, και τα δημοσίευσε.

Όσοι ακόμα αμφισβητούν την ύπαρξη τους, μπορούν να επισκεφθούν την Ιερά Μονή Διονυσίου στο Άγιο Όρος και να τα δουν ιδιοις όμμασι.

Οι αποδείξεις είναι μπροστά στα μάτια σας για την ύπαρξη των χειρογράφων, όπως ακριβώς τα είδε ο κος Παπαζήσης και δημοσιεύονται στο βιβλίο του. Κάποιοι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να αντιδράσουν και να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητα τους. Με το ίδιο σκεπτικό, κάποιοι θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν ακόμα και την αυθεντικότητα αρχαίων ελληνικών κειμένων, όπως για παράδειγμα του Πλάτωνα, χειρόγραφα του οποίου περιλαμβάνονται σε σπάνια ελληνική συλλογή της Αποστολικής Βιβλιοθήκης του Βατικανού,μαζί με έργα του Σοφοκλή…

Ελπίζουμε να αποδείξαμε κάτι σε αυτούς τους… κάποιους…