Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020

Αργολίδα: Η μαύρη χήρα αρνείται τη δολοφονία του άντρα της – Οι νέες δηλώσεις του δικηγόρου της (Βίντεο)

”Τα πάντα είναι κατασκευασμένα” δηλώνει η Δήμητρα Βούλγαρη που οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού…

Η Δήμητρα Βούλγαρη που βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, επιμένει ότι δεν σκότωσε εκείνη τον καπετάνιο Θανάση Λάμπρου και πως η ομολογία της στους αστυνομικούς, ήταν προϊόν έντονης πίεσης.
Ο δικηγόρος της γυναίκας Βασίλης Ρομποτής υποστηρίζει ότι είναι σαθρά και κατασκευασμένα τα στοιχεία που επικαλείται η αστυνομία και τονίζει πως από τη στιγμή που η κατηγορουμένη και πελάτισσά του, δεν υπέγραψε την κατάθεση – απολογία, ό,τι γράφτηκε δεν είναι αληθές…

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου καπετάνιου είναι σίγουροι πως η 48χρονη ήταν εκείνη που έβαψε τα χέρια της με αίμα. Ζητούν την παραδειγματική της τιμωρία, με τον πατέρα του Θανάση Λάμπρου να απειλεί, πως σε διαφορετική περίπτωση θα την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.
Οι εικόνες έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου, όταν η 48χρονη μεταφέρθηκε για να απολογηθεί, ήταν ενδεικτικές της οργής των συγγενών του καπετάνιου…

Η απολογία της 48χρονης στους αστυνομικούς
«Ήμουν βέβαιη ότι είχε έρθει το τέλος μου και ενστικτωδώς αντέδρασα. Σηκώθηκα απότομα και με το χέρι μου άρπαξα το όπλο για να τον σταματήσω. Απευθείας το έστρεψα στο κεφάλι μου, βάζοντας το δάχτυλό μου στη σκανδάλη και του είπα: «αφού δεν τα έκανες εσύ, θα το κάνω εγώ για να ησυχάσω».
Βρέθηκα σε πλήρη σύγχυση και δεν έκανα μπλόφα. Το εννοούσα. Με το όπλο στο αυτί μου έκανα 3 βήματα πίσω για να μην με ζυγώσει και μου πάρει το όπλο. Αυτός όρμησε και με τα δυο του χέρια με άρπαξε από τα χέρια και βιαίως με τράβηξε προς το μέρος του κολλώντας με πάνω στο σώμα του. Με το δεξί χέρι του άρπαξε το αριστερό μου και με το άλλο το δεξί μου χέρι, με το όποιο κρατούσα το όπλο, με το δάχτυλο μου στη σκανδάλη».
Από τα λεγόμενα της οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν μόνο το γεγονός ότι πριν πέσει νεκρός ο Λάμπρου υπήρξε πάλη ανάμεσα σε εκείνον και τη δράστιδα. Αυτό προκύπτει από το DNA της συζυγοκτόνου που βρέθηκε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του θύματος.
Η «διαβολική χήρα» -παρά τα στοιχεία που δείχνουν ότι σκηνοθέτησε την «αυτοκτονία» του άντρα της- υποστήριζε σθεναρά στις καταθέσεις της ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε: «Τραβώντας με βίαια πάνω στο σώμα του τα χέρια μου εκτάθηκαν… Τότε προκλήθηκε πυροβολισμός. Είδα τον Θανάση να τραντάζεται και να λυγίζουν τα πόδια του συνεχίζοντας να κρατά με δύναμη τα χέρια μου, γονάτισε και με παρέσυρε προς τα κάτω, στιγμή κατά την οποία προκλήθηκε ο δεύτερος πυροβολισμός».