Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22/12/2014 – 28/12/2014

ΚΡΙΟΙ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ουρανός ορθοδρομεί από τις 22 Δεκεμβρίου και θα ξεμπλοκάρει ο δρόμος για τις αλλαγές και τα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε. Τώρα πια γνωρίζετε ακριβώς τι επιθυμείτε και θα προχωρήσετε στη δημιουργία μιας νέας σχέσης ή θα απαλλαγείτε από άτομα που σας έχουν καταπιέσει ή δυσαρεστήσει με τη συμπεριφορά τους. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα βρείτε τρόπο να δώσετε νέο ενδιαφέρον στη σχέση σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστα νέα για ένα επαγγελματικό ζήτημα θα πάρετε στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο. Να είστε ψύχραιμοι και συνεπείς για να αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους ή συναδέλφους. Με τη σύνοδο Ερμή Πλούτωνα στις 25 Δεκεμβρίου θα δεχτείτε βοήθεια από έμπειρα άτομα για την προώθηση της καριέρας σας. Ίσως δεχτείτε πρόταση για μια νέα συνεργασία ή θα εκτιμήσουν τις ικανότητές σας και θα σας αναβαθμίσουν.

 ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσο ο Ουρανός είχε ανάδρομη πορεία βασανιστήκατε αρκετά από τα λάθη του παρελθόντος και συνειδητοποιήσατε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 22 Δεκεμβρίου που ορθοδρομεί καλείστε να διορθώσετε ό,τι μπορείτε, να επεξεργαστείτε καλύτερα τα μελλοντικά σας σχέδια και να κάνετε βήματα προς μια καλύτερη ζωή. Όσοι διστάζατε να κάνετε ξεκαθαρίσματα, τολμήστε τώρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 22 θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε νομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες. Θα φοβάστε μήπως κάνετε λάθη και μπορεί να καταπιέσετε την επιθυμία σας για άμεσες αλλαγές. Με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού στις 25 Δεκεμβρίου αποφύγετε να κοντραριστείτε με άλλα άτομα στη διάρκεια διαπραγματεύσεων για επαγγελματικά θέματα. Εκφράστε τις αντιρρήσεις σας ευγενικά και να έχετε υπομονή.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε συνειδητοποιήσει πως κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας δεν έχουν πια θέση κοντά σας και πως δεν σας συνδέουν αρκετά με μερικούς από τους παλιούς φίλους. Από τις 22 Δεκεμβρίου που ορθοδρομεί ο Ουρανός θα μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας, που θα ανταποκρίνονται στις τωρινές σας ανάγκες. Θα διακριθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες και νέοι έρωτες θα προκύψουν με άτομα από το κοινωνικό περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχετε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις αλλά θα καταφέρετε να καλύψετε αρκετές στις 22 Δεκεμβρίου με τηΝέα Σελήνη στον Αιγόκερο. Θα καταλάβετε πόσο άστοχο ήταν να σπαταλάτε χρήματα και θα προσπαθήσετε να συμμαζευτείτε. Στις 27 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα είστε καλοπροαίρετοι και ήρεμοι. Επιδιώξτε να συζητήσετε σήμερα όσα σας απασχολούν στον εργασιακό χώρο, γιατί θα έχετε καλή αντιμετώπιση από όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα σας αναστατώσει και θα νιώσετε ότι δεν ανέχεστε τα προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σας και ότι πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα. Αρκετοί θα σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά μιας νέας γνωριμίας πριν αποφασίσετε. Στις 25 με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού μη συζητήσετε με το σύντροφό σας για μελλοντικά σχέδια ή για εκκρεμείς υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό γιατί δεν θα συμφωνήσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το διάστημα που ο Ουρανός ήταν ανάδρομος έγιναν αλλαγές που σας αποσυντόνισαν στον επαγγελματικό τομέα ή παραδεχτήκατε τα λάθη που κάνατε και που σας στοίχισαν αρκετά σε χρήματα και ηρεμία. Ο πλανήτης ορθοδρομεί στις 22 Δεκεμβρίου και είναι καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα παραμερίζοντας το φόβο και τις ανασφάλειες που έχετε για το αν θα τα καταφέρετε.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα δώσετε μεγάλη σημασία στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και ίσως μπείτε σε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής για να ανακτήσετε τη φόρμα σας. Στις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος αρχίζει το ταξίδι του στον Τοξότη κι εσείς θα αρχίσετε να σκέφτεστε τις καλές και τις κακές πλευρές της σχέσης σας. Κάποιοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε και άλλοι είστε κοντά στο χωρισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο Ουρανός ορθοδρομεί στις 22 Δεκεμβρίου και θα πάψετε να ανησυχείτε τόσο για το αν θα πετύχετε τους στόχους σας αφού θα περάσετε στη δράση με δυναμισμό και αισιοδοξία. Αν έχετε κάνει ένα επαγγελματικό ξεκίνημα που δεν εξελίσσεται καλά, θα βρείτε τι φταίει και θα το διορθώσετε. Όσοι ταλαιπωρηθήκατε από μια νομική υπόθεση θα μπορέσετε να την τακτοποιήσετε ή θα λύσετε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε αυστηροί με τον σύντροφό σας στις 22 Δεκεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο και θα θέσετε τους όρους σας χωρίς ενδοιασμούς. Είναι απαραίτητο για την ψυχική σας ισορροπία να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Στις 27 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα προβάλετε την ρομαντική και γλυκομίλητη πλευρά σας. Θα είστε τρυφεροί με το άτομο που αγαπάτε ή θα χαρείτε την εμφάνιση ενός νέου, ενθουσιώδη έρωτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο ανάδρομος Ουρανός έφερε ανατροπές σε οικονομικά θέματα και έβγαλε στην επιφάνεια προβλήματα σε ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά ή περιουσιακά ζητήματα. Από τις 22 Δεκεμβρίου που ορθοδρομεί θα είναι ευκολότερο να κάνετε τις αλλαγές ή τις διορθωτικές κινήσεις που είναι απαραίτητες. Όσοι το προηγούμενο διάστημα ζούσατε από το εισόδημα του συντρόφου σας θα μπορέσετε τώρα να ανεξαρτητοποιηθείτε.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το διάστημα που ήταν ανάδρομος ο Ουρανός αρκετοί από εσάς βίωσαν ξαφνικό χωρισμό ή φάνηκαν οι διαφορές που σας χωρίζουν από το σύντροφό σας. Από τις 22 Δεκεμβρίου που ορθοδρομεί θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε τη σχέση ή το γάμο σας αλλά δεν θα τα καταφέρετε αν αγνοείτε τα προβλήματα αντί να τα λύσετε. Ένας έρωτας μπορεί να φανεί με απροσδόκητο τρόπο και θα σας αλλάξει τελείως τα δεδομένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα προκύψουν θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή θα διευθετήσετε εκκρεμότητες της οικογένειας ή του σπιτιού σας. Θα αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας στις 27 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα για να κάνετε κάποιες επαγγελματικές επιλογές. Θα κάνετε δημιουργικές και ήρεμες συζητήσεις με συναδέλφους και θα βοηθήσετε πρόθυμα όποιον σας το ζητήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 22 Δεκεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα πείσετε με τα επιχειρήματά σας ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να κάνει αυτό που θέλετε ή θα ξεπεράσετε ένα εμπόδιο στην προσπάθειά σας να κάνετε μια νέα γνωριμία. Θα χρησιμοποιήσετε τη γοητεία και την ευγένειά σας στις 27 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να καλυτερέψετε τη σχέση σας ή θα προκύψει ένας νέος έρωτας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχει αναστατωθεί η καθημερινότητά σας στον εργασιακό χώρο από προβλήματα στη σχέση με συναδέλφους, από αυξημένες υποχρεώσεις ή λόγω πολλών ανατροπών στην εξέλιξη των διαφόρων υποθέσεων. Από τις 22 που ορθοδρομεί ο Ουρανός θα προσπαθήσετε να αναδιοργανώσετε τη δουλειά σας ή θα δραστηριοποιηθείτε και θα βρείτε κάτι καλό όσοι δεν εργάζεστε. Θα εκσυγχρονίσετε τον εξοπλισμό ή τις μεθόδους σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το τελευταίο διάστημα αφιερώσατε πολύ χρόνο σε ένα καινούριο χόμπι ή στη διασκέδαση αμελώντας τις υποχρεώσεις σας. Άλλοι ενδώσατε σε ένα παράνομο έρωτα ή αφήσατε ένα ιδιόρρυθμο ή ακατάλληλο άτομο να μπει στη ζωή σας. Στις 22 Δεκεμβρίου ο Ουρανός ορθοδρομεί και θα μπορέσετε να κάνετε διορθώσεις στην προσωπική σας ζωή, αν και δεν θα πάψετε να επιθυμείτε ή να απολαμβάνετε έντονες ερωτικές συγκινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η εξέλιξη των οικονομικών σας θα σας απασχολήσει πολύ στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο. Θα προσπαθήσετε να μειώσετε τα έξοδά σας για να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα λάβετε χρήματα που σας οφείλουν. Στις 27 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα δώσετε μεγάλη χαρά στην οικογένειά σας με ένα δώρο ή με την τρυφερότητα που θα τους φερθείτε. Προσέξτε γιατί ίσως ξοδέψετε αρκετά χρήματα.

ΑΙΓΩΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 22 Δεκεμβρίου που ορθοδρομεί ο Ουρανός θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση με άτομα της οικογένειας που διαταράχτηκαν λόγω της παράξενης και απότομης συμπεριφοράς σας. Όσοι επαναστατήσατε και φύγατε από το σπίτι θα σκεφτείτε πώς θα επανακάμψετε και αρκετοί θα μετακομίσετε αρκετά μακριά ή θα αναγκαστείτε να αλλάξετε σπίτι. Κάποιοι θα αποφασίσετε πολύ ξαφνικά να κάνετε δική σας οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε προσπάθειες να αναδιοργανώσετε την επαγγελματική σας ζωή στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μια πρόταση για δουλειά ή μια συζήτηση με συνεργάτες θα σας ανοίξει νέες προοπτικές. Με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα στις 27 Δεκεμβρίου θα κάνετε ένα ταξίδι για δουλειά ή θα εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός ξεκινήματος. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε αποφασισμένοι να απαλλαγείτε από κάθε τι που σας στεναχωρεί και να κάνετε νέα αρχή στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο. Δεν πρόκειται να ανεχτείτε γκρίνια και απότομη συμπεριφορά από το σύντροφό σας. Θα περάσετε όμορφα στις 27 Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα. Η αγάπη και η φροντίδα ατόμων που σας αγαπούν θα σας κάνει να νιώσετε ήρεμοι, ασφαλείς, αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 22 Δεκεμβρίου που ορθοδρομεί ο Ουρανός θα αρχίσετε να υλοποιείτε τις όντως έξυπνες και δημιουργικές ιδέες σας. Θα επικοινωνείτε με πολύ κόσμο, θα κάνετε ταξίδια και θα ενημερωθείτε για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Αν ασχολείστε με την πληροφορική, με το ίντερνετ, με το εμπόριο ή με κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, θα έχετε απρόσμενες ευκαιρίες να ξεχωρίσετε. Επενδύστε στις ιδέες που σας κατακλύζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 22 Δεκεμβρίου θα μιλήσετε αυστηρά σε ένα φίλο που σας έχει κουράσει με τη συμπεριφορά του. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μεγάλα ξεκαθαρίσματα στο περιβάλλον σας, να αποφύγετε όμως τις υπερβολές. Στις 27 με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα παρευρεθείτε σε μια γιορτινή εκδήλωση ή θα βγείτε με φίλους. Θα έχετε καλή διάθεση, θα είστε χαλαροί, θα συζητήσετε και θα περάσετε όμορφα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι από τη πορεία των οικονομικών σας, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έχετε προσπαθήσει αρκετά. Ο Ουρανός ορθοδρομεί στις 22 Δεκεμβρίου και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να αρχίσετε να κερδίζετε κάποια χρήματα, αν ακόμα ψάχνετε για δουλειά. Μην επιδιώξετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με παράδοξους τρόπους και μην πιστεύετε ό,τι σας λένε.