Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Αστυνομικός το θύμα της αιματηρής επίθεσης στο Ρίο- Αδυναμία των αρχών να αντιμετωπίσουν τους Ψευτομπράβους

Νεότερες πληροφορίες: Οι δράστες πιθανόν να περιμένουν να παρέλθει το αυτόφωρο για να εμφανιστούν. Ο καβγάς ξέσπασε μετά από παρεξήγηση με εργαζόμενο στο νυχτερινό κατάστημα και δύο ακόμη άτομα απο διπλανό κατάστημα έσπευσαν να βοηθήσουν και έτσι ακολούθησε η συμπλοκή.

Ο δράστης που κατάφερε τα χτυπήματα, γνώριμος στις αρχές σύνφωνα με αστυνομικές πηγές, στον αστυνομικό  θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Νεότερα στοιχεία: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του επεισοδίου έξω απο κατάστημα στο Ρίο, στάθηκε αρκετά τυχερός αφού δέχθηκε όχι μια αλλά δύο μαχαιριές από τους δράστες και μάλιστα η μία μαχαιριά κάτω από την καρδιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πώς οι δράστες της επίθεσης ήταν αρκετοί ενώ ο αστυνομικός έχει χτυπήματα στο πρόσωπο αλλά και σε όλο του το σώμα.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ στο πλευρό του είναιι σύσσωμη η Ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. καθώς και η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. στην Αχαία. Πρόκεται για έναν αστυνομικό σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οποίος ποτέ δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα κανένα δικαίωμα και δεν έχει προκαλέσει προβλήματα στην υπηρεσία του.

Συνεχίζονται οι αναζητήσεις της Αστυνομίας  για τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου στο Ρίο. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία, έχοντας επιβεβαιώσει τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών, που φέρονται να έχουν ποινικό παρελθόν, τους αναζητούσε στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Οι δράστες του επεισοδίου αναζητούνται ακόμη και μέσω των οχημάτων που διαθέτουν, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται επίσης στη διάθεση των αρχών. Όσο για το θύμα, που δέχθηκε τις μαχαιριές είναι αστυνομικός και σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ Πειραία, όπως και ο φιλός του με τον οοπίο βρίσκονταν μαζί στο Ρίο, ξημερώματα Κυριακής.

Τις μαχαιριές δέχτηκε εκτός του καταστήματος το θύμα, που μαζί με το  άτομο που τον συνόδευε διαπληκτίστηκε με τους δύο Πατρινούς.

Η κατάληξη της αντιπαράθεσης ήταν ο ένας από τους δύο δράστες να βγάλει μαχαίρι, παρουσία του έτερου συνεργού, και να τραυματίσει τον θαμώνα του καταστήματος.

Οι λόγοι της αντιπαράθεσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί αλλά σίγουρα, οι αρχές της πόλης των Πατρών γνωρίζουν τον δράστη.

Οι ψευτομπράβοι, εκμεταλλεύονται το κενό της αστυνομίας και σε μια επίδειξη ισχύος απέναντι στις αρχές που ολιγορούν, δε διστάζουν να μαχαιρώσουν ακόμη και αστυνομικούς!!!