Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020

Αυτή είναι η 22χρονη Αγγελική, συνεργός του Χρ. Ξηρού

Στη δημοσιότητα έδωσε το Σάββατο η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από εισαγγελική διάταξη, στοιχεία και φωτογραφίες της 22χρονης Αγγελικής, που καταζητείται, στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Στις φωτογραφίες η 22χρονη απεικονίζεται σε Δελτίο Αστυνομικής της Ταυτότητας, που εκδόθηκε το 2006 και σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου του 2015.

Οι Αρχές έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του αλλοδαπού που συνελήφθη και φέρεται ως συνεργός του Χρ.Ξηρού.

•    Φωτογραφίες του συλληφθέντα για την εμπλοκή του στην υπόθεση (επ.) KOKA (ον.) HARI του JANI και της SOFIA, γεν. 26/11/1976 στην Αλβανία.

•    Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία «ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του παραπάνω συλληφθέντα υπηκόου Αλβανίας (επ.) KOKA (ον.) HARI. Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων, αλλά και προς ανακάλυψη στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία ταυτότητας, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λ.π., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.