Δευτέρα , 19 Οκτωβρίου 2020

Βαρβιτσιώτης: Χθες διαπίστωσα λογική ατελείωτου μίσους για τους πολιτικούς – Αργά το κατάλαβες φίλε…

Αυτοί οι πολιτικοί θα νόμιζε κανείς πως ζουν…σε άλλη χώρα. Δεν ξέρουμε αν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ΤΟ ΚΑΚΟ που έχουν προκαλέσει σε όλους τους έλληνες πολίτες, ψηφίζωντας επώδυνα και αντισυνταγματικά μέτρα, τα οποία έχουν φτάσει τον κόσμο στα όρια της εξαθλίωσης. Ζουν σ’ έναν δικό τους μικρόκοσμο, σε μια γυάλινη σφαίρα, όπου όταν κάποια στιγμή θελήσουν να βγούν από εκεί, (βλέπε Βαρβιτσιώτη, Κουμουτσάκου κ.α.π) τότε μόνο αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

“Λογική μίσους προς το μέρος των πολιτικών” διαπίστωσε, λοιπόν, ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης  κατά τη προχθεσινή  απόπειρα λιντσαρίσματος στο Σύνταγμα, από την οποία περιέγραψε πώς απέδρασε.

“Πάρκαρα κοντά και πήγα με τα πόδια και έγινα αντικείμενο λεκτικού προπηλακισμού τόσο στελεχών του ΕΠΑΜ όσο και ακροδεξιάς ρητορείας χωρίς διακριτικά. Όταν τα πράγματα πήγαν να σκουρίνουνε πήγα προς το αυτοκίνητό μου, μπήκα μέσα και αφού μπήκα μου πετάξανε κάτι μπουκάλια, κάτι ξύλα, εμφανίστηκαν και κάνα δυο κρανιοφόροι”, τόνισε  μιλώντας στο “MEGA”. Δήλαδή τι περίμενε ο κύριος αυτός; Να τον πλησιάσουν,να τον πάρουν αγκαλιά και να του προσφέρουν καφέ;;;

“Διαπίστωσα μια λογική μίσους. Πήγαμε να διαδηλώσουμε υπέρ των Ποντίων και δε βρεθήκαμε μπροστά σε Πόντιους, βρεθήκαμε μπροστά σε ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με τον ποντιακό ελληνισμό και τα ποντιακά σωματεία οι οποίοι το μόνο που θέλαν να εκφράσουν ήταν ένα ατελείωτο μίσος”, συνέχισε o π.υπουργός.

Καλά κ.Βαρβιτσιώτη, εσείς μπορείτε να μας εξηγήσετε από που καταλάβατε ότι οι συγκεντρωμένοι δεν ήταν Πόντιοι; Τους ρωτήσατε; Η μήπως του ζητήσατε την ταυτότητά τους για να ταυτοποιήσετε την καταγωγή τους;;;

Ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε ότι αυτό το ”μίσος έχει καλλιεργηθεί εδώ και χρόνια” καθώς το “αλήτες προδότες πολιτικοί ακούστηκε πριν από χρόνια στην πλατεία, έγινε κυρίαρχο σύνθημα όλων των αντιμνημονιακών τότε διαδηλώσεων, πολιτικά κόμματα ποντάραν και τζογάραν πάνω σε αυτό το σύνθημα και σήμερα βεβαίως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά”.

“Τώρα, αρχίζουν τα δύσκολα”, όπως λέει και ο Ρουβάς….