Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020

Δήλωση ΣΟΚ από ελληνίδα ηθοποιό με διεθνή καριέρα: Καταστράφηκα!!! Πούλησα τα πάντα για να μεγαλώσω το παιδί μου – Δείτε ποια είναι

«Έπρεπε να είχα προνοήσει, όταν έπαιρνα μεγάλους μισθούς. Τώρα είναι αργά» δηλώνει η δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, που είναι υπεύθυνη των πολιτιστικών του δήμου.

H γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας ηθοποιός, σε συνέντευξή της αποκάλυψε το πόσο έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση και τις «εκπτώσεις» που έκανε για να μπορέσει να μεγαλώσει την κόρη της.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω καταστραφεί οικονομικά. Πούλησα όλα μου τα ακίνητα και έχω κρατήσει μόνο το σπίτι που μένουμε τώρα με τη Φαίδρα, και αυτό με τα χίλια ζόρια», λέει η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό ΟΚ! και συνεχίζει:

vanaba-580x323

«Δεν αρκεί ότι αναγκάζομαι στα 50 μου να είμαι σε τρεις δουλειές; Δεν φταίει κανείς, αλλά εγώ που ζούσα στον κόσμο της Nutella και πίστευα ότι τα χρήματα θα έρχονται από τον ουρανό. Λοιπόν σταμάτησε να βρέχει ευρώ και καταστράφηκα. Έκανα πολλές εκπτώσεις στην δουλειά μου, μόνο και μόνο για να βγει το μεροκάματο. Ευτυχώς που είχα την στήριξη της οικογένειας μου και δεν έφτασα πάτο¨.