Δευτέρα , 19 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ: Νέα στοιχεία-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ αποδεικνύουν ΜΠΛΟΦΑ τη “δολοφονία” της Αμερικανίδας δημοσιογράφου και του κάμεραμαν(BINTEO)

Βλέπετε τη σοκαριστκή φωτό; Δημοσιεύεται στο conspiracyclub.co. Δείχνει τη…δολοφονημένη δημοσιογράφο και τον καμέραμαν. Λες και κάνουν πρόβες πριν από την επίθεση μαϊμού!
Με …μαυρισμένο το μάτι της η 24χρονη ρεπόρτερ και με διαλυμένο το πόδι του, αλλά…χαμογελαστός ο επίσης δολοφονημένος καμέραμαν.

Το ντοκουμέντο όμως δεν είναι τόσο αυτό όσο τα υπόλοιπα τα οποία δείχνου καρέ-καρέ βίντεο από το υποτιθέμενο, όπως λέει, φονικό. Ένα…«φονικό» το οποίο έγινε με …χολυγουντιανό όπλο. Ψεύτικο δηλ, που μάλιστα στο βίντεο αντιπαραβάλλεται με ένα αντίστοιχο πραγματικό. Δώστε βάση στο βίντεο με τους συνεχείς πυροβολισμούς οι οποίοι …χτυπούν τη δημοσιογράφο κι ενώ θα έπρεπε να την είχαν αφήσει νεκρή στον τόπο, η ρεπόρτερ αν και δέχεται τρεις σφαίρες που βρίσκουν στόχο, αυτή τρέπεται σε φυγή λες και δεν έγινε τίποτε! Μα πώς να πάθει κάτι αφού το όπλο είναι ψεύτικο;

Αυτό που επίσης έχει μεγάλη αξία είναι ότι ο φημισμένος δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς πασχίζει να πείσει τον κόσμο ότι η δολοφονία είναι αληθινή! Γιατί άραγε; Ο ρόλος του Άλεξ Τζόουνς είναι ύποπτος και πολλοί είναι εκείνοι που τον έχουν πάρει χαμπάρι, Λένε δε ότι είναι πράκτορας, ενώ παλαιότερα αποκάλυψαν ότι συηεργάζεται με την ισραηλινή εταιρεία STRAKFOR! Δείτε με προσοχή το ρεπορτάζ και τα βίντεο-ντοκουμέντα από το conspiracyclub.co.

https://www.youtube.com/watch?t=488&v=YsENIffBFCA