Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020

Διαψεύδουν κύκλοι του Γ.Παπανικολάου ανυπόστατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ν.Δ

Γράφει ο Νότιος…Ανυπόστατα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δήμαρχο Γλυφάδας να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, διαψεύδουν κατηγορηματικά στενοί συνεργάτες τού Γ.Παπανικολάου.

“Πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας κάποιων άσχετων που ξύπνησαν   ένα πρωί και μη έχοντας τι να κάνουν, κάθισαν κι έγραψαν ότι τους ήρθε στο μυαλό. Ο Δήμαρχος αυτήν την περίοδο είναι αφοσιωμένος στην πόλη του, τη Γλυφάδα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες του και συμβάλοντας ουσιαστικά, αυτός και οι συνεργάτες του, στην επίλυση αυτών. Επιθυμία του, απ όσο γνωρίζουμε, είναι να εξαντλήσει τη θητεία του στον Δήμο.Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται  και που έχουν σχέση με τη δήθεν υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ν.Δ, είναι ψέματα”  δηλώνουν  αποκλειστικά στο anatropionline.gr, στενοί συνεργάτες του κ.Παπανικολάου. 

Δυστυχώς, η παραπληροφόρηση στην τοπική αυτοδιοίκηση με την επικάλυψη, ΠΑΝΤΑ, του δημοσιογραφικού μανδύα…συνεχίζει απτόητη!!!