Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Achievement

(Είδηση για γέλια) Στο εκβιαστάκο – πρώην πιστολέρο προσέφυγε ο επίορκος δήμαρχος για εκδικηθεί πρώην συνεργάτη του

Του Γιάννη Μπάσταρδου…Αρκούσε ένα τηλέφωνο για να καταλάβουμε σε πόσο δυσμενή θέση βρίσκεται ο νταβατζής Δήμαρχος, ο οποίος συνεχίζει να εισπράττει από παντού… για να κάνει μεγάλη ζωή.

Τις προάλλες λοιπόν, ένα λαμόγιο -πρώην πιστολέρο- διατυμπάνιζε περιχαρής σε κεντρική πλατεία, πως τον φώναξε ο επίορκος για να κλείσουν ένα διαφημιστικό deal. Οι δύο άνδρες (;) ,οι οποίοι είχαν έρθει σε ρίξη προεκλογικά βρίζοντας ο ένας τον άλλον με ακατανόμαστες λέξεις, ήπιαν καφέ στο όνομα του άσπονδου εχθρού και συμφώνησαν (βήμα, βήμα), εντός του δημαρχιακού γραφείου, να συνεργαστούν αρχικά σε διαφημιστικό επίπεδο και στη συνέχεια ποιος ξέρει και σε τι άλλο…

Η συμφωνία περιλαμβάνει διάφορες δράσεις του δήμου, τις οποίες ο εκβιαστής που παριστάνει τον δημοσιογράφο στην περιοχή (έχει φτιάξει μπλοκ με έδρα την Κύπρο για να τ΄ αρπάζει) υποτίθεται θα δημοσιοποιεί στο μπλόκ του, το οποίο αξίζει να αναφέρουμε πως η επισκεψιμότητά του είναι παντελώς ανύπαρκτη!

Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο πριν από λίγες ημέρες και τα δυο συναιτεράκια συμφώνησαν τελικά με το… αζημείωτο.

Σύμφωνα πάντα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, ο εκβιαστάκος φέρεται να είπε σε συνομιλητές του, πως ο δήμαρχος υπέκυψε τελικά και αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοηθειά του για να εκδικηθεί  έναν κοινό τους γνωστό, τον οποίο ο επιόρκος έχει στοχοποιήσει θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις αποκαλύψεις που τον έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα σε ΟΛΗ την τοπική κοινωνία!!!

Όλα αυτά συμβαίνουν στον κοσμοπολίτικο δήμο τον οποίο διοικεί ο επίορκος-λαμόγιο (για πόσο ακόμη θα δείξει), και όπου σύμφωνα με μαρτυρίες αποφασίζει-διατάσσει και εισπράττει …εκμεταλευόμενος τη θεσμική θέση πτην οποία  επιθυμούσε διακαώς μόνο και μόνο για να αυξήσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς που διατηρεί στη Σαουδική Αραβία.

Σε λίγες μέρες λοιπόν μην εκπλαγείται φίλοι μου αν δείτε στο μπλόκ  του άνεργου εκβιαστάκου, ο οποίος γεμίζει τις τσέπες του από διάφορα δημοτικά ταμεία μέσω της offshorre που διατηρρεί στην Κύπρο, να δημοσιοποιούνται στοιχεία και δράσεις του δήμου, καθώς επίσης και μεγάλες φωτογραφίες με την αφεντομουτσινάρα του επίορκου.