Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020

Είμαστε στον αέρα όσο και να θέλουν κάποιοι επίορκοι νταβατζήδες που τ’ αρπάζουν από καντινιέριδες να μας φιμώσουν

Έχουν λυσσάξει κάποιοι τοπικοί νταβατζήδες που διατηρούν λογαριασμούς με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό(Dubai),να μας φιμώσουν. Βάζουν κάποιους τρισάθλιους εκβιαστές του εικοσάευρου συνταξιούχους δημοσιογραφίσκους χωρίς καμία δημοσιογραφική επιτυχία στην καριέρα τους και κάποιες τελειωμένες απατημένες βλαχάρες, να μας κάνουν μηνύσεις στα τοπικά ΑΤ (με κάποιον μπατσάκο εκεί που παριστάνει τον φίλο τού εισαγγελέα και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα,θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω,έχουμε ράμματα για τα… κασκόλ του), με σκοπό την ιντερνετική μας εξαφάνιση.

Τους λέμε τα εξής:

Δε μασάμε. Πολεμάμε με λύσσα μέχρι τέλους, με μόνο όπλο μας την αληθινή ενημέρωση, γραμμένη από τα καθαρά μας χέρια.

Όσα σάιτ και να μας κλείσουν, άλλα τόσα θα φτιάξουμε, μόνο και μόνο για να υπάρχουμε και να τους ξεβρακώνουμε.

Δεν μπορεί να μας φιμώσει ΚΑΝΕΙΣ, πόσο μάλιστα ο τύπος που τ’ αρπάζει χοντρά από επιχειρηματίες της ΡΙΒΙΕΡΑΣ.

Ο τύπος που παριστάνει το επιβήτορα και τον… ΑΣΤΕΡΑ. Αυτός που τσίμπαγε τα χιλιάρικα έξω από το μαγειρείο στην πλατεία, από τον πρώην  συνεργάτη του, που αγαπούσε τότε γιατί του είχε βρει βλέπετε τον αείμνηστο σπόνσορα.

Αυτός, που με αντάλλαγμα την υποψηφιότητά της , βάζει μια άσχετη και ασήμαντη καραβλαχάρα (Ρομά από τους καταυλισμούς της Λάρισας) που βρωμάει το στόμα της από την πείνα, να μας συκοφαντήσει μέσω ενός επίορκου  βρομιάρη, που μόνο μούρη και χειραφετημένος δεν είναι. Δεν πειράζει διαφήμιση μας κάνει.

Αυτός, ο αμφιφυλικός, που απατούσε την κυρία του, μέρα μεσημέρι μπροστά σε δεκάδες λουόμενους στην παραλία δίπλα από το δημαρχείο.

Αυτός, που πλουτίζει σε βάρος των πολιτών και αυξάνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς, παίρνοντας μίζες.

Αυτός που τώρα για να μην τον παίρνουν χαμπάρι βάζει άλλους μπροστά για να κάνει τις βρομοδουλειές του…Μάλιστα γνωστός επιχειρηματίας μας σφύριξε, πως πρόσφατα συναντήθηκε σε καφέ των Νοτίων με τον Γενικό του, για να συζητήσουν τα…περαιτέρω… Η συνάντηση κράτησε περίπου στα 20 λεπτά και το περιεχόμενό της το γνωρίζουμε, δυστυχώς για εκείνον.

Αυτός λοιπόν ο τύπος, που ευχόμαστε κάποια στιγμή να περάσει τα κάγκελα του Κορυδαλλού (έχει κάτι παιδάκια εκεί που θα του φτάνουν την οδοντόβουρτσα) προσπαθεί εδώ και κάποια χρόνια(!!!)να μας βλάψει.

Του λέμε λοιπόν να πάρει φόρα με κανένα Sukhoi και να έρθει να μας τα κλάσει. Είμαστε πολύ σκληροί για να λυγίσουμε στις συκοφαντίες ,στις μηνύσεις και στη λάσπη του.

Θα πάμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ με αυτόν τον κύριο και τους ομοίους του.

Έχει και συνέχεια…