Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020

Είναι τελικά ο Γιάννης Ραχωβίτσας «πίσω» από την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης;;;

Διαβάζουμε στο σάιτ αστυνομικού προσανατολισμού κι ενδιαδέροντος Policenet.gr, χωρίς να γνωρίζουμε εάν είναι δικό τους ρεπορτάζ ή έχει αναπαραχθεί από άλλη πηγή που δεν κατονομάζεται, ότι ο Ραχωβίτσας βρίσκεται  πίσω από την εξάρθρωση του τελευταίους κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Διατρέχοντας τις πρώτες γραμμές, μας ήρθαν συνειρμικά δύο επικές φράσεις στο μυαλό. Η πρώτη ότι, έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε, μια φράση του Πιραντέλο που ο αγχινούστατος Μπάμπης του Φαλήρου την απέδωσε στον … Σέξπιρ και η δεύτερη, από την εγχώριας κινηματογραφική παραγωγή του παλιού καλού ελληνικού κινημαυογραφικού και αναμφίβολα πιο εύπεπτη για τον περινούστατο Μπάμπη του Φαλήρου, “είναι πολλά τα λεφτά Άρη”.

 Είναι όμως έτσι ώστε να νομιμοποιείται τέτοιο δέος για τον …  “περικλεή” Στρατηγό; Μήπως τελικά η Δίωξη  είναι αυτή που συντηρεί το δέος και το μύθο, με αντάλλαγμα τα αμερικάνικα δολάρια και τις “αργυραμοιβές” των πληροφοριοδοτών; Μήπως στο χρηματοστήριο του συγκεκριμένου δούναι και λαβείν υπάρχει κάποια παρατράπεζα μεταξύ συγγενών και φίλων;
Λέμε, μήπως. Εξ’ ού και ο παραπεμπτικός συνειρμός στο δεύτερο σκέλος του τίτλου.
Διαβάστε το επίμαχο ρεπορτάζ
 Ένας Καρδιτσιώτης «κρύβεται» πίσω από την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, διεθνικού χαρακτήρα, στον Ασπρόπυργο, που μετέφερε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης, από την Νότια Αμερική σε χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας. Πρόκειται για τον απόστρατο στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιάννη Ραχωβίτσα, που κατάγεται από το Φανάρι, και  βρίσκεται στο « τιμόνι»  των ερευνών της Αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών (D.E.A.) στην Ελλάδα, τα τελευταία 4 περίπου χρόνια….
Ο Ραχωβίτσας «πίσω» από την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης στον Ασπρόπυργο και τη σύλληψη του μοντέλου – αθλητή του μπέιζμπολ
Το Γραφείο D . E . A . σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, συνέλαβαν στις 4 Σεπτέμβρη,  το 38χρονο μοντέλο και νυν αθλητή του μπέιζμπολ  μεγάλης ομάδας, καθώς και τους συνεργάτες του,  με 27 κιλά κοκαΐνη, καταφέροντας ισχυρό πλήγμα στα διεθνή κυκλώματα διακίνησηςναρκωτικών.
ΡΑΧ -kokaini-27 kila
.