Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020

Η Απόλυτη Ξεφτίλα στο Δημ. Συμβούλιο της Ναυπακτίας – Πήγε να παίξει μπουνιές ο πατέρας της Νάντιας Μπουλέ – Ο Πρόεδρος του Δ.Σ σε ρόλο “μπράβου” (βίντεο)

Καταγγελίες – Χαρακτηρισμοί -Ύβρεις – αποχωρήσεις…και παραλίγο «στα χέρια» !!!

Η καταγγελία στην οποία προχώρησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γ.Ράπτης για παλαιότερη δημοτική αρχή,της οποίας φέρονταν μέλη οικογενειών να παριστάνουν αιρτετά πρόσωπα του δήμου σε ταξίδι τους στην Ιταλία σχετικά με τις εκεί εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου,πυροδότησε την ένταση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ανάμεσα στην δημοτική πλειοψηφία και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Γ.Μπουλέ που ζητούσε επιμόνως να κατονομάσει ο αντιδήμαρχος σε ποιους αναφέρεται.

Ο κ Ράπτης δεν αποκάλυψε περισσότερα και παρέπεμψε τον κ. Μπουλέ στους ίδιους του Ιταλούς όταν επισκεφθούν την πόλη για τους εορτασμούς της επετείου.

Ο κ. Μπουλές επέμεινε στη θέση του απειλώντας με αποχώρηση της δημοτικής του ομάδας,κάτι που τελικά συνέβη.

Στο περιθώριο της αποχώρησης όμως τα πράγματα στράβωσαν περισσότερο, όταν ο πρόεδρος Γ.Σιαμαντάς σε ρόλο “μπράβου” κίνηθηκε απειλητικά εναντίον του  δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Β.Αγγελόπουλου, ο οποίος  χαρακτήρισε απαρέδεκτο και ηλίθιο τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου…..

Δείτε τη συνέχεια…