Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020

Η είδηση ΒΟΜΒΑ για το χθεσινό συλλαλητήριο

Δυστυχώς το χθεσινό συλλαλητήριο, απετέλεσε πεδίο δράσης ενός παρακράτους. Ενός παρακράτους στο οποίο μισθωμένοι κουκουλοφόροι προκάλεσαν τραυματισμούς αστυνομικών και πολιτών και φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Από την άλλη η εντολή που είχε δοθεί από το κράτος ήταν σαφής. Στην πρώτη ευκαιρία διαλύστε τη συγκέντρωση. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η ευκολία με την οποία ρίχτηκαν τα χημικά και το πόσα πολλά χημικά (ληγμένα μάλιστα) ρίχτηκαν.
Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως:
Α) το μεν συλλαλητήριο δεν προωθήθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ. Μόνο τις τελευταίες ελάχιστες μέρες ενημερώθηκε ο λαός για τη διοργάνωσή του. Τα social media δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τα ΜΜΕ.
Β) υπήρξαν πολιτικά πρόσωπα του κοινοβουλίου (και κόμματα κατ’ επέκταση) που προσπάθησαν (προσπαθούν;) να καπηλευτούν το συλλαλητήριο για το δικό τους κομματικό συμφέρον.
Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να τονίσουμε πως το ALERT TV παρουσίασε ΖΩΝΤΑΝΑ το συλλαλητήριο με όλο το δημοσιογραφικό του επιτελείο επί ποδός. Οι κκ Μυλωνάκης και Καψαμπέλης από το στούντιο και οι κκ Φανίδης , Γραμμένος και Καρύδας από το Σύνταγμα έδιναν τον παλμό του λαού. Υπήρξαν παρεμβάσεις από τους κκ Χιδήρογλου και Λάππα.
Φυσικά το VoiceNews αναμετάδωσε με όλη τη συντακτική του ομάδα να βρίσκεται επί ποδός.
Επειδή όμως στην εποχή που ζούμε υπάρχει μία καχυποψία οφείλουμε να πούμε τα εξής:
1)    To ALERT TV μετέδωσε με χρήματα του σε 16 κανάλια όλη την εκδήλωση. Εμείς αθόρυβα κάναμε ότι κάναμε δίχως να σκυλεύουμε ούτε να καπελώνουμε το Σκοπιανό ζήτημα.
2)    Ο Κ. Βελόπουλος ήταν παρών στο συλλαλητήριο ωστόσο δεν το διαφήμισε δεν το εκμεταλλεύτηκε για ψηφοθηρικούς λόγους, σε αντίθεση με κάποιους άλλους του κοινοβουλίου.
3)    Δεν ‘σκυλεύουμε’ τη Μακεδονία. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε και θα είμαστε παρόντες σε όλους τους αγώνες.