Τρίτη , 23 Ιούλιος 2019

Η… εκλεκτή του Γρ.Κωνσταντέλλου E.Κιούκη-Αγγέλη παρκάρει όπου και όπως γουστάρει στη Βούλα – Δείτε νέες φωτογραφίες

Το όνομά της είναι  Ε. Αγγελή και δεν την ξέρει σχεδόν κανείς στην περιοχή των 3Β. Από σήμερα και χάρη στην παραβατική της συμπεριφορά, θα τη μάθουν αρκετοί. Ενίοτε βέβαια και για ευνόητους λόγους χρησιμοποιεί το επίθετο του λατρεμένου της συζύγου, Δημήτρη Κούκη για δικούς της λόγους…Ποσώς μας ενδιαφέρει. Το χόμπι της; Να παραβιάζει συχνά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε σημείο τέτοιο που θα μπορούσε να πει κανείς πως αδιαφορεί επιδεικτικά ακόμα και για τη σωματική ακεραιότητα των οδηγών αλλά και των πεζών, που θα τύχει εκείνη την ώρα να βρεθούν μπροστά της.

H κυρία του ….κυρίου λοιπόν, σχεδόν καθημερινά (υπάρχει αρκετό φωτογραφικό υλικό από την παράνομη δράση της) εισέρχεται ανάποδα σε μονόδρομο, ο οποίος βρίσκεται μπροστά από Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και Παιδικό Σταθμό (!!!) παραβιάζοντας με θράσος την πινακίδα απαγόρευσης, με κίνδυνο να προκαλέσει κάποιο σοβαρό ατύχημα σε παιδιά που εκείνη την ώρα πηγαίνουν στο σχολείο.

Η συνταξιούχος πρώην νηπιαγωγός Ε. Αγγέλη, από τον Πέρα Μαχαλά Λάρισας, πριν λίγο καιρό απασχόλησε ξανά μια μικρή μερίδα της τοπικής κοινωνίας, αφού προσπάθησε να ξεμαλλιάσει μια πολύ γνωστή δικηγόρο της περιοχής, σε ένα από τα Δ.Σ των 3Β, γιατί πίστευε ότι ο άνδρας της την απατούσε μαζί της, κάτι που προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία και την αναζήτησε για να τη συλλάβει, αλλά φήμες λένε ότι τη φυγάδευσε ο πολιτικός της μέντορας και  δήμαρχος της περιοχής,  από την πόρτα του γραφείου του. Μάλιστα η συγκεκριμένη υποψήφια και αγαπημένη, όπως δείχνει και η φωτογραφία του anatropionline.com, του  Γρ.Κωνσταντέλλου, εξύβριζε χυδαία με λέξεις που δεν περιγράφονται και απειλούσε μέσω μηνυμάτων από την σελίδα της στο fb, τη γνωστή δικηγόρο, η οποία αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα και στη συνέχεια να  προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς φοβόταν για τη ζωή της.

Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε μια ποινική διαδικασία, αφού όπως προαναφέραμε η δικηγόρος κατέθεσε αρχικά σε βάρος της  συνταξιούχου Νηπιαγωγού μηνύσεις, αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα τα οποία μάλιστα και κέρδισε, με σκοπό να μην την ξαναπλησιάσει και να μην την ξαναενοχλήσει ποτέ.

Για την κυρία αυτή υπάρχουν κι άλλες σοβαρές καταγγελίες για παραβατική συμπεριφορά. Εν ευθέτω χρόνο θα επανέλθουμε. Και όχι εμμονικά, όπως κάνει η ίδια με οικογένειες και μικρά παιδιά τα οποία παρακολουθεί και στη συνέχεια χρησιμοποιεί τα προσωπικά τους δεδομένα προς ίδιον όφελος, αλλά πάντα στα πλαίσια του ρεπορτάζ και της ενημέρωσης. Γιατί ο πολίτης των 3Β, θέλει να έχει ενημέρωση για τον βίο και την πολιτεία αυτών που διεκδικούν την ψήφο του, όπως η Περαμαχαλιώτισα Αγγέλη.

Και είναι κρίμα,πολύ κρίμα να μη γνωρίζει το επίπεδο και τον χαρακτήρα του καθενός που του πλασάρεται ως… Μητέρα Τερέζα.

Άραγε ο πολιτικός της μέντορας κ.Κωνσταντέλλος ( πρώτη φορά παίρνει το χρίσμα της υποψηφίας με προτροπή δικιά του όπως η ίδια διαδίδει) μετά από αυτές τις προκλητικές εικόνες που δεν προάγουν ήθος και πολιτισμό, θα την επαναφέρει στην τάξη, η θα την  αφήσει να παραβιάζει τους νόμους , με κίνδυνο να προκαλέσει κάποιο σοβαρό ατυχήμα???

Καλή εκλογική περίοδος δήμαρχε