Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020

Η Πρωτοχρονιά των ‘Αγγλων… Λιώμα στους δρόμους και όργια πέρα από κάθε φαντασία!! (Εικόνες ΣΟΚ)

Πολλοί νομίζουν ότι οι Άγγλοι «οργιάζουν» μόνο στις διακοπές τους, όταν βρίσκονται μακριά από την πατρίδα τους. Ότι περιμένουν την ευκαιρία να φύγουν μακριά για να… ξεφύγουν.

15

Πολλοί νομίζουν ότι οι Άγγλοι περιμένουν να έρθουν στο Φαληράκι της Ρόδου ή στον Κάβο της Κέρκυρας για να «απελευθερώσουν» τον καταπιεσμένο τους εαυτό.

16

Κι όμως.Δεν είναι έτσι. Οι Άγγλοι οργιάζουν και μέσα στην Αγγλία. Για να είμαστε ακριβείς,σύμφωνα με το tribune.gr, για τους Άγγλους διασκέδαση σημαίνει πίνω μέχρι να λιποθυμήσω κι αυτό ισχύει τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

18

Το γλέντι της Πρωτοχρονιάς, ήταν για τους Άγγλους μια ακόμα καλή ευκαιρία να γίνουν σκνίπα, να σέρνονται στους δρόμους, να ξερνάνε όπου βρίσκουν, να τους μαζεύει η αστυνομία από τα πεζοδρόμια όπου κοιμόντουσαν τύφλα από το ποτό.

13

Αφήστε το άλλο… οι Αγγλίδες “τσακωμένες” με το καλτσόν, με τα πόδια γυμνά μέσα στο κρύο, να φοράνε μίνι και να καταλήγουν ξυπόλητες και μεθυσμένες…

14

Και αν κάποιος πει πως αυτή είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα κατά των άγγλων θα διαψευστεί αφού τις εικόνες ντροπής από την αγγλική Πρωτοχρονιά δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”!!!

17

121