Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020

Θανατηφόρο τροχαίο στο Μοσχάτο – Οδηγός ΙΧ παρέσυρε μητέρα και παιδί – Απεβίωσε η μητέρα,σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί μία μητέρα και το ανήλικο παιδί της, που τραυματίστηκαν σοβαρά λίγα λεπτά μετά τις εννέα το βράδυ στην παλιά παραλιακή λεωφόρο στο ύψος τους Μοσχάτου, όταν ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και τους παρέσυρε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του anatropionline.gr, διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν εν ζωή μητέρα και παιδί, αλλά δυστυχώς η μητέρα κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ η κατάστασή του παιδιού παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα σε ζωτικά όργανα και στο κεφάλι. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση και ο οδηγός του ΙΧ, τον οποίο απεγκλώβισαν -όπως και τα θύματα- οι πυροσβέστες.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στο ρεύμα προς Καλλιθέα και ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο έπεσε στη μητέρα και το παιδί της. Αν, δηλαδή, ο οδηγός αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητό του και βγήκε εκτός πορείας ή εάν η μητέρα επιχείρησε να περάσει τον δρόμο εκτός διάβασης σε κάποιο σκοτεινό σημείο και δεν έγιναν αντιληπτοί από τον οδηγό.