Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Αναρχία» στην κλινική «Τίμιος Σταυρός» του Αιγάλεω

Καταγγελία αναγνώστη για την κλινική “Τίμιος Σταυρός”

“Καταργεί όλους τους νόμους του κράτους, ο κλινικάρχης Θ K…
Αφού έκανε τη μεταφορά ασθενών από τον «Τίμιο Σταυρό» του Αιγάλεω στον γειτονικό «Αττικό Νεφρό», αφήνει τους εργαζόμενους της πρώτης μονάδας στην τύχη τους, παρά τις δεσμεύσεις ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τις συμβάσεις τους, κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του και ότι η μετάβαση θα γίνει ομαλά.

Όμως, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική αφού φαίνεται πως θέλει να τους βάλει, όσους κρατήσει, να υπογράψουν καινούριες συμβάσεις χωρίς αναγνώριση προϋπηρεσίας, με τα χρωστούμενα να είναι στον… αέρα, και φυσικά όσους διώξει, είτε τώρα, είτε στη συνέχεια να μην τους καταβάλει ούτε τις αποζημιώσεις τους, αφού φημολογείται ότι δρομολογεί πτώχευση της κλινικής «Τίμιος Σταυρός», για την οποία πριν από μια εβδομάδα διαβεβαίωνε εργαζομένους και ασθενείς ότι δεν κλείνει.

Ακόμη ο κ. Κ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει όσους έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας λόγω των πολλών οφειλών (=επτά μήνες), ώστε να αποτρέψει και τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Οι φήμες διαδέχονται η μια την άλλη και κάθε φορά «ισχύει» και κάτι καινούριο. «Μύλος»!!!
Θα ακούσει κανείς τους απελπισμένους και αβοήθητους (ποιο κράτος τώρα;) εργαζομένους;
Βοήθεια…”