Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020

Κουμουτσάκος για Δούρου:Η Περιφερειάρχης κοματικοποιεί τα κοινωνικά προβλήματα

Συνεχίζεται η σύγκρουση και το «σκληρό ροκ» μεταξύ της Ρένας Δούρου και του Γιώργου Κουμουτσάκου σχετικά με όσα έγιναν στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Η πΚατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Κουμουτσάκος κατέθεσε πρόταση όπου μεταξύ άλλων ζητούσε να κατατεθεί πρόταση μείωσης των δημοτικών τελών για τα ΑΜΕΑ. Η πρόταση όμως απορρίφθηκε, για διαδικαστικούς λόγους, όπως κατήγγειλε ο περιεφερειακός σύμβουλος.

Αργότερα όμως, η κ. Δούρου επανήλθε στο ζήτημα δίνοντας τη δική της εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη. Το ψήφισμα του κ. Κουμουτσάκου έγινε δεκτό, ανέφερε η περιφερειάρχης Αττικής, με την προσθήκη της φράσης «την εποχή των μνημονίων», κάτι που όπως υποστηρίζει εξόργισε τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος και αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Οι αντεγκλίσεις συνεχίστηκαν σχετικά με το αν θα ληφθεί και ποια απόφαση από το περιφερειακό συμβούλιο της Αττικής, καθώς, όπως αναφέρει η παράταξη του κ. Κουμουτσάκου η κ. Δούρου «τορπίλησε την ομόφωνη υιοθέτηση ενός ψηφίσματος», γεγονός που καταδεικνύει «πρόθεση ακραίας κομματικοποίησης ενός κοινωνικού ζητήματος από την κ. Δούρου».