Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020

Κ.Βελόπουλος προς τον Πρόεδρο της Βουλής: Καλύτερες συνθήκες εργασίας για τεχνικούς και δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής

Σε μια κίνηση που δεν έχει ξανακάνει ποτέ κανείς άλλος πολιτικός αρχηγός στο παρελθόν, προέβη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος συμμεριζόμενος το δύσκολο έργο των τεχνικών τηλεόρασης αλλά και των δημοσιογράφων (κοινοβουλευτικών συντακτών) στη Βουλή, το οποίο πραγματοποιείται κάτω από αντίξοες συνθήκες, με τις ατελείωτες ώρες ορθοστασίας και τα “τραβηγμένα” ωράρια, ζήτησε από τον Πρόεδρο του κοινοβουλίου να δημιουργηθεί ένα στέγαστρο στο περιστύλιο, το οποίο θα προστατεύει τους εργαζόμενους από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Φαίνεται πως ο κ. Βελόπουλος, ως δημοσιογράφος και ο ίδιος, γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις και το δύσκολο έργο των συναδέλφων και πόσο καθημερινά αυτοί δοκιμάζονται λόγω των εξαντλητικών ωραρίων αλλά και των κακών καιρικών συνθηκών.

Μάλιστα με προσωπική του παρέμβαση και στη συνέχεια εισήγηση προς τον πρόεδρο της Βουλής ούτως ώστε να μεριμνήσει άμεσα για να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, ο κ.Βελόπουλος δέχτηκε τηλεφώνημα από τον κ.Τασούλα, ο οποίος συμφώνησε απόλυτα μαζί του και δεσμεύθηκε  πως θα τακτοποιήσει το θέμα, όσο πιο σύντομα γίνεται.