Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

Βαγγέλης Μαρινάκης: “Ολη αυτή η λάσπη δεν μας αγγίζει. Οι βρωμιάρηδες θα πρέπει ν’ ανησυχούν. Θα τα ακούσετε και θα τα δείτε όλα με χαρτιά. Με αποδείξεις!”

Διαβάστε τι δήλωσε ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας  του για το Champions League:

“Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας, το αποδείξαμε και σήμερα μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε και μία καλή κλήρωση στο Europa League. Αν είχαμε τους ίδιους βαθμούς με την Γιουβέντους θα περνάγαμε. Αυτό θα γινόταν γιατί σε δύο παιχνίδια με την Γιουβέντους αποδείξαμε ότι το αξίζαμε. Η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε.

Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους. Ολοι οι φίλαθλοι το είδαν και δεν θέλω να πω περισσότερα, Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα συγκεντρωθούμε και θα γίνουν μετεγγραφές, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Και κάτι τελευταίο. Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Ολη αυτή η λάσπη δεν μας αγγίζει. Οι βρομιάρηδες θα πρέπει να ανησυχούν. Θα τα ακούσετε και θα τα δείτε όλα με χαρτιά. Με αποδείξεις. Θα το δείτε σύντομα σε συνέντευξη Τύπου. Κάτι τέτοιο δεν θα έχει ξαναγίνει. Σήμερα τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον Κούλη Δουρέκα.” τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την νίκη επί της Μάλμε με 4-2.