Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλη δικαίωση του Κινήματος “Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο” στα Δικαστήρια της Πάτρας για τα διόδια – Κατέπεσαν οι κατασκευασμένες κατηγορίες των μεγαλοεργολάβων της Ολυμπίας Οδού

Μεγάλη δικαίωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο στα Δικαστήρια της Πάτρας για τον πρωτοπόρο αγώνα μας ενάντια στα διόδια των μεγαλοεργολάβων της Ολυμπίας Οδού (Ελευσίνα-Πάτρα).

Αποκαλύφθηκαν με εμφατικό τρόπο τα ψεύδη και οι κατασκευασμένες κατηγορίες της εταιρίας, η οποία προσπάθησε μάταια να μετατρέψει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παρακώλυση συγκοινωνιών και φθορά.

Πανηγυρική αθώωση της συναγωνίστριας Μαρίας Λεκάκου, ιδρυτικού μέλους του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο και στελέχους της Λαϊκής Ενότητας, η οποία απαλλάχθηκε ομόφωνα από τις ψευδείς διώξεις της εταιρίας. οι οποίες της ασκήθηκαν επειδή τόλμησε να υψώσει το ανάστημα της, αρνούμενη να πληρώσει διόδια στη μεγαλύτερη καρμανιόλα όλης της Ευρώπης.

Στα δικαστήρια παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο. Οι συναγωνιστές Ηλίας & Λεωνίδας Παπαδόπουλος, πρωτοπόροι αγωνιστές του κινήματος ενάντια στα διόδια, ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, παραχώρησαν συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα της Αχαΐας, καταγγέλλοντας τη βιομηχανία κατασκευασμένων διώξεων των μεγαλοεργολάβων και εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι ο δίκαιος αγώνας ενάντια στα διόδια θα νικήσει.

20151030_093709-300x169

Λεωνίδας Παπαδόπουλος

20151030_100152-300x169

Ηλίας Παπαδόπουλος

Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη.

30-10-15, Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο