Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020

Με Δελτίο Τύπου απαντά η ΝΔ στον Λαζόπουλο – “Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρώπινου πόνου”

Με Δελτίο Τύπου αποφάσισε να απαντήσει η Νέα Δημοκρατία στον Λάκη Λαζόπουλο, για τη χθεσινοβραδινή του σάτιρα, ανακηρύσσοντάς τον σε πολιτικό συνομιλητή.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, για τη χθεσινοβραδινή εκπομπή του κ. Λαζόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.

Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την περίοδο 2010-2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Η κ.α Σπυράκη έκανε τις παραπάνω δηλώσεις με αφορμή τα όσα είπε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του. Ο κ. Λαζόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περίφημο βίντεο του Παύλου Χαϊκάλη, διευκρινίζοντας πως δεν έκανε σε αυτό καμία παρέμβαση πέρα από το να καθαρίσει τον ήχο και στη συνέχεια το παρέδωσε και πάλι στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος με τη σειρά του το έδωσε στην Αστυνομία.

“Δεν έκανα κανένα μοντάζ. Μοντάζ σημαίνει όταν κόβεις λόγια. Τον Χαϊκάλη τον ξέρω 20 χρόνια. Μου έδωσε ένα υλικό που είχε παραδώσει στην Εισαγγελία. Πήγε μετά από 15 μέρες και τους έδωσε και άλλο. Δεν του είπαν ήταν παράνομο το πρώτο, μην μας δίνεις και το δεύτερο. Ήταν νόμιμο, εγώ καθάρισα τον ήχο. Δυνάμωσα τον διάλογο για να καταλαβαίνουν. Δεν τα μοίρασα εγώ, δεν πείραξα καμία φράση. Δεν έκοψα καμία φράση. Εγώ το έδωσα στον Χαϊκάλη και όταν με ρώτησε ο Παπαδάκης, τι να πω δεν ξέρω. Αφού το ξέρω. Να κάνω τον μαλ…. Και να λένε ότι έπαιζε το βίντεο και δεν έλεγε τίποτε. Έχω σπουδάσει νομικά, στο ποινικό δίκαιο να το πω κι εγώ αφού υπερηφανεύονται όλοι… δέκα έχω. Ξέρω όταν βλέπω ένα βίντεο αν ειναι δωροδοκία ή όχι”, είπε χαρακτηριστικά, και συνέχισε: “Το σταματάω εδώ. Σε αυτή τη χώρα φτάσαμε να λες «να ο κλέφτης» καινα πιάνουν αυτόν που δείχνει. Εδώ είμαστε. Πιάστε λοιπόν εμένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα”.

Δείτε όλη την εκπομπή

https://www.youtube.com/watch?v=88eIqX-tLXY

Παράλληλα, επίθεση εξαπέλυσε και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την καταγγελία του τελευταίου ότι έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, τονίζοντας πως ελέγχεται πριν και μετά από κάθε εκπομπή του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη και τις ύποπτες όπως τις χαρακτήρισε επερωτήσεις που έκανε αυτός και οι βουλευτές του για τα υποβρύχια και τα ελικόπτερα Super Puma.

Τέλος, απηύθυνε το δικό του μήνυμα για τις εκλογές: “Σε αυτές τις εκλογές ψηφίστε ό,τι θέλετε, αλλά μην ψηφίσετε μικρούς ανθρώπους. Και μικροί άνθρωποι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Μικροί άνθρωποι κάνουν μικρή την χώρα. Μεγάλοι άνθρωποι κάνουν μεγάλη τη χώρα”.