Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Με το ΚΚΕ κατεβαίνει στις εκλογές η… Ελένη Μενεγάκη

Το όνομα της… Ελένης Μενεγάκη είναι μεταξύ των προσώπων που θα είναι υποψήφιοι στις εθνικές εκλογές με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, στις 25 Ιανουαρίου.Η κυρία  Μενεγάκη έλαβε το χρίσμα από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και όπως όλα δείχνουν, θα διεκδικήσει και αυτή μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.Δεν πρόκειται, όμως, για τη γνωστή παρουσιάστρια, αλλά για την πρόεδρο του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος, η οποία κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.

Πάντως, αρκετοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι κατεβαίνουν στη μάχη με το ΚΚΕ, όπως ο μουσικοσυνθέτης Μανώλης Ανδρουλιδάκης στη Β’ Αθηνας, στην Α’ Αθήνας η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη, αλλά και ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Στην Α’ Θεσσαλονίκης είναι υποψήφια και σε αυτές τις εκλογές η Ελένη Γερασιμίδου. Παντελής Θαλασσινός αν και ήταν παρών στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων δε θα είναι υποψήφιος. Η δημοσιογράφος Λιάννα Κανέλλη είναι υποψήφια στη Α’ Αθήνας, ο δημοσιογράφος στον ρ/ς ALPHA Χάρης Μπόλκας και ο Λεάνης Μιχάλης στην Α’ Πειραιά. Στα ψηφοδέλτια υπάρχουν και πολλοί επιστήμονες, όπως ο σεισμολόγος Τάσσος Σταύρος.

Επίσης, με το ΚΚΕ κατεβαίνει και ο  Βασίλης Νικάκης  πρώην διεθνής διαιτητής. Στο Eπικρατείας συμμετέχει και ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.