Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020

Μια ξεχωριστή πολιτική βραδιά στο γνωστό καφέ Catwalk του Αλίμου είχε ο Γ.Γ της ΔΑΚΕ εφοριακών και πολιτευτής της Ν.Δ, Μπάμπης Καούκης (Φωτογραφίες)

Σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση με φίλους και στελέχη της Ν.Δ των Νοτίων Προαστίων, παραβρέθηκε ο επικεφαλής της Αξ/κης Αντιπολίτευσης του Δήμου Ιλίου, Γ.Γ. της ΔΑΚΕ εφοριακών αλλά και υποψήφιος με τη Ν.Δ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στη Β’Αθηνών, Μπάμπης Καούκης.

Η συνάντηση τού Γ.Γ της ΔΑΚΕ, ο οποίος ανήκει πλέον στη νέα “φρουρά” του Κυριάκου Μητστάκη, πραγματοποιήθηκε μέσα σ’ ένα ευρύτερο προεκλογικό πλαίσιο και η συζήτηση τού πολιτευτή με τους παρευρισκόμενους που ξεπερνούσαν τα 150 άτομα, μεταξύ αυτών και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του Αλίμου, επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα που αφορούν στη μεγάλη παράταξη της Ν.Δ.

“H συλλογική προσπάθεια αλλά και η συσπείρωση θα δώσουν την αυτοδυναμία στη μεγάλη μας παράταξη. Η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη και πάνω απ΄όλα ώριμη πολιτική δύναμη. Μέσα από ευρύτερες πολιτικές συζητήσεις τόσο με τα στελέχη μας αλλά και με τους απλούς πολίτες, διαπιστώνεται σχεδόν καθημερινά, πως είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα από το οικονομικό στραγγαλισμό και την πρωτόγνωρη κρίση, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την καταστροφική και αδιέξοδη πολιτική της, βύθισε τη χώρα. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε και ξέρουμε να δώσουμε λύση στις μεγάλες εθνικές προκλήσεις, δίχως η χώρα να ζημειωθεί.Είμαστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα”, δήλωσε αποκλειστικά στο anatropionline.gr, ο κ.Καούκης,μέσα σ’ ένα ευχάριστο και πολιτικό κυριως κλίμα.

Δείτε φωτογραφίες από την πετυχημένη συγκέντρωση