Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020

Ναρκωτικά για όλα τα γούστα διέθετε 29χρονος διακινητής στο Ναύπλιο

Ναρκωτικά για όλα τα γούστα είχε ένας 29χρονος διακινητής, που είναι και ο ίδιος χρήστης ουσιών, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στο Ναύπλιο και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του και πλούσιο παράνομο οπλισμό!

Συγκεκριμένα, βρήκαν 127 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4,8 γραμμάρια ηρωίνης, ναρκωτικά χάπια, τέσσερα πλαστικά φιαλίδια τα οποία περιείχαν άγνωστη ουσία συνολικού βάρους 72,7 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, μία ζυγαριά ακριβείας, τρεις κάρτες κινητής τηλεφωνίας και μία ιατρική με υπολείμματα ηρωίνης και ένα καλαμάκι για την εισπνοή ηρωίνης!

Ακόμη, ο νεαρός είχε στην κατοχή του ένα τυφέκιο, ένα πιστόλι των 8mm με τρία φυσίγγια στον γεμιστήρα και άλλα έξι εκτός, εννέα φυσίγγια των 9mm, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και 370 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.