Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020

Ομοβροντία των αστυνομικών από τα Δωδεκάνησα κατά Καμμένου

Λίγες ημέρες μετά την πρωτοφανή επίθεση Καμμένου κατά αστυνομικού και τη στοχοποίηση του, οι δύο τοπικές Ενώσεις εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, αποδίδοντας στον πρώην υπουργό Άμυνας σκοπιμότητα απόσεισης των ευθυνών του και απόπειρα μετατόπισης τους.

“Με μεγάλη έκπληξη

παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες των πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας κ Πάνο Καμμένο να στοχοποιεί αστυνομικούς ως υποκινητές των επεισοδίων σε βάρος του στο νησί της Κω, αποδίδοντας σε αυτούς τεχνηέντως  την αντίδραση των ακριτών για την εγκατάλειψη που βιώνουν και όχι στα αποτελέσματα της πολιτικής που ασκείται.

Η συμπεριφορά αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους και για τον λόγο αυτό συνεδρίασαν σήμερα εκτάκτως τα διοικητικά μας συμβούλια και αποφάσισαν ομόφωνα την απόλυτη στήριξη των συναδέλφων μας, οι οποίοι ενοχοποιήθηκαν άδικα. Η ανάδειξη της αλήθειας και η αποκατάσταση των συναδέλφων μας, αποτελεί για εμάς θέμα τιμής και θα επιδιωχθεί με κάθε ένδικο ή άλλο μέσο μας παρέχει ο νόμος.

Κλείνοντας θέλουμε να καλέσουμε την φυσική μας ηγεσία να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και να συμβάλει εμπράκτως στην επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ( μεταναστευτικό , έλλειψη προσωπικού κ.λ.π. ) καθώς από την μέχρι τώρα στάση της, εκτός από τις  ηθικές ευθύνες  που προκύπτουν, πιθανόν να υπάρχουν και  Πειθαρχικές –  Ποινικές,   τις οποίες είμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε.”

 

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

Ο  Πρόεδρος

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ

Ο   Γεν. Γραμματέας

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ξενοφών

Ο  Πρόεδρος

 

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Αντώνιος