Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020

Ο Β.Κικίλιας, ο αγώνας δρόμου και… τα πειράγματα με τη νεαρή αστυνομικό!

Mε ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 14/12/2014, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση, “Run the Lake”, στη Βουλιαγμένη. Μάλιστα, τη διοργάνωση τίμησε με τη συμμετοχή του και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Β. Κικίλιας, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή, μαζί με άλλους 2000 χιλιάδες αθλητές!

runthelake_kikilias5

Ο Υπουργός τηλεφώνησε προσωπικά  στους διοργανωτές και τους είχε ζητήσει να λάβει μέρος στον αγώνα, με την παράκληση να μην πάρει έκταση και δημοσιότητα η συμμετοχή του.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή το πρωί ο Β.Κικίλιας έφτασε στη Λίμνη Βουλιαγμένης ευδιάθετος, με αθλητική περιβολή και συνοδευόμενος από την προσωπική του ασφάλεια, έτρεξε στην κατηγορία των 10 χλμ., χωρίς ωστόσο να καταφέρει να “πλασαριστεί” σε μια καλή θέση.

runthelake_kikilias6

Την έναρξη της διοργάνωσης έκανε ο Δήμαρχος των 3Β, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ο οποίος, αφού χαιρέτησε τον υπουργό και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, στη συνέχεια έδωσε την εντολή εκκίνησης των αθλητών.

IMG_0610

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Οργανισμού Άθλησης – Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, ήταν άριστα οργανωμένη, τα επίπεδα ασφαλείας για τους αθλητές, κυρίως από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ, ήταν άψογα, κάτι που συζητήθηκε έντονα και από τον υπουργό κ.Κικίλια, αλλά και από το σύνολο των αθλητών!

IMG_0590

IMG_0705

IMG_0627