Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020

Τ.Κουτρουβίδου vs Αγγέλη-Κούκη: Κόντεψαν να μαλιοτραβηχτούν μέσα στο Δ.Σ- Επέμβαση της αστυνομίας για να συλλάβει την Αγγέλη – Τη φυγάδευσαν δημοτικοί σύμβουλοι

Ίντριγκες, πάθη, δολοπλοκίες και άγριο ξύλο (?) διαδραματίστηκαν, σα σε σκηνή σαπουνόπερας, στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με την ίδια πρωταγωνίστρια, πρώην νηπιαγωγό, Ελένη Αγγέλη-Κιούκη και όπως μάθαμε υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μπροστά σε δεκάδες δημότες και υπαλλήλους του δήμου, δημοτικούς συμβούλους των 3Β, όταν η Αγγέλη (από τον Πέρα Μαχαλά Λάρισας) σαν ταύρος εν υαλοπωλείο, επιτέθηκε σωματικά και φραστικά στη δικηγόρο, γνωστή και αγαπητή για την ενασχόλησή της με τα πολιτικά δρώμενα στην περιοχή, Τίνα Κουτρουβίδου!

Φυσικά όλα αυτά κρύβουν ένα σκανδαλιστικό παρασκήνιο, καθώς λίγους μήνες πριν αποκαλύφθηκε η ερωτική σχέση της κα Κουτρουβίδου με τον σύζυγο της Αγγέλη, Δημήτρη Κιούκη, η οποία παραλίγο να καταλήξει σε κοινή συμβίωση, καθώς το ζευγάρι είχε ήδη μισθώσει οικία στην περιοχή της Βούλας, όπου θα στέγαζε τον έρωτά του.

Δυστυχώς όμως το love story δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς η απατημένη σύζυγος πληροφορήθηκε την παράνομη σχέση του συζύγου της και πήρε…δραστικά μέτρα!

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι σενάρια Άρλεκιν, αλλά έγιναν γνωστά μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς των δύο γυναικών στο fb. Εκεί η Αγγέλη έδωσε πραγματικά ρεσιτάλ και έγινε βούκινο σε όλα τα νότια προάστια. “Στολίζει” με απειλές και χυδαία φρασιολογία την ερωμένη του συζύγου της, χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο πεζοδρομίου.

Ίδου τα καμώματα της υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου των 3Β, Γρηγόρη Κωνσταντέλου.

    

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο FB, αυτήν τη φορά η δικηγόρος δέχθηκε ξανά επίθεση από την πρώην νηπιαγωγό (που τυγχάνει να είναι και μητέρα της εκκολαπτόμενης ηθοποιού, Έφης Κιούκη), η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις αρχές με έκνομες πράξεις της.

Αγνωόντας τους παρευρισκόμενους και το μέρος όπου βρίσκονταν η Αγγέλη, σύμφωνα πάντα με την κυρία Κουτρουβίδου και τα όσα έγραψε στο fb, όρμησε στην αντίζηλό της, ενώ ανάμεσα στους άλαλους θεατές, ήταν μεταξύ άλλων και η… πέτρα των σκανδάλου, Δ.Κιούκης.

Μάλιστα και σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει η Τίνα Κουτρουβίδου, ο δήμαρχος έδειξε ανοχή στην παραβατική συμπεριφορά της πρώην νηπιαγωγού, αφού παρά τα όσα διαδραματίστηκαν στο Δ.Σ, ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελόμενα της δικηγόρου, φυγάδευσε την εξαγριωμένη Αγγέλη, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη από την αστυνομία και να γλιτώσει το αυτόφωρο και την καμπάνα του δικαστηρίου!

Η δικηγόρος είχε καταθέσει στο παρελθόν ασφαλιστικά μετρά εναντίον της Αγγέλη, τα οποία, όπως η ίδια ισχυρίζεται, έχει κερδίσει και τα οποία η αντίζηλός της, παραβίασε εντός της αίθουσας του Δ.Σ.

Σας παραθέτουμε τις καταγγελίες της Τίνας Κουτρουβίδο

 

 

 

Όλα αυτά διαδραματίζονται στις αίθουσες του Δ.Σ ενός από τους μεγαλύτερους δήμους των Αθηνών, έχοντας μάλιστα πρωταγωνίστρια πρόσωπο που ο δήμαρχος επέλεξε να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, στις επερχόμενες εκλογές!

Τα συμπεράσματα δικά σας…