Δευτέρα , 19 Οκτωβρίου 2020

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ξεμπροστιάζει τον Καμμένο: Ο Καμμένος αρχικά είχε ζητήσει να … μη δοθεί έκταση – Δεν υπέβαλε καν έγκληση

Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες όσο και διασταυρωμένες υψηλόβαθμες αστυνομικές πηγές, τα χρονικό διάστημα που ακολούθησε τις αποδοκιμασίες και το πέταγμα αυγών σε βάρος του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στην Κώ, ο ίδιος αρνήθηκε να υποβάλει έγκληση κατά παντός υπευθύνου στη διοίκηση της Αστυνομίας του νησιού.

Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε να μην δοθεί έκταση στο επεισόδιο καθώς, όπως επίσης φέρεται να είπε, δεν έγινε κάτι σοβαρό. Οι επικεφαλής της Αστυνομίας του νησιού ενημέρωσαν την εισαγγελία και η εκπρόσωπος της απάντησε ότι το αδίκημα διώκεται μόνο κατ’ έγκληση και συνεπώς, από τη στιγμή που δεν επιθυμεί τη δίωξη το θύμα της επίθεσης, να μην κάνουν τίποτα απολύτως.

Οι αστυνομικοί παρόλα αυτά, συγκέντρωσαν όλο το βιντεοληπτικό υλικό, πήραν καταθέσεις και όπως προκύπτει, οι συγκεντρωμένοι αφενός δεν προκύπτει να είναι αμιγούς πολιτικής προέλευσης, ούτε ότι συγκεντρώθηκαν μαζικά, αφετέρου πως πρόκειται για τα ίδια πάνω κάτω άτομα που είχαν κάνει προ λίγων ημερών την έφοδο στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη.

Το επίμαχο tweet

Panos Kammenos     ‏@PanosKammenos                   19 ώρεςΠριν από 19 ώρες

Επικεφαλής των “αγανακτισμένων πολιτών ” στην Κω εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ Κοτσιόπουλος Σταύρος μαζί με νεοναζί