Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020

Ο Κοντομηνάς “σχόλασε” τη μικρή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η απόφαση της διοίκησης του ALPHA για την απομάκρυνση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έσκασε σαν βόμβα στα τηλεοπτικά δρώμενα και στον κόσμο της showbiz. Η αλήθεια είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακροβατούσε για αρκετό καιρό σε τεντωμένο σκηνή εξαιτίας των αδικαιολόγητων εκρήξεων της εναντίον συνεργατών της, με τις φωνές της ακούγονται σε ολόκληρο τον ALPHA, έστω κι αν το κτίριο καταλαμβάνει πολλά τετραγωνικά.

Το επεισόδιο όμως που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την έκρηξη του ίδιου του προέδρου του καναλιού ήρθε πριν από λίγες ημέρες με το ξέσπασμα της μικρής και ανώριμης Σπυροπούλου,να ξεπερνά κάθε όριο, σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στον σταθμό, σύμφωνα με το usa.gr.

Το επεισόδιο έφτασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όσο πιο ψηλά γινότανε στην ιεραρχία του σταθμού και η απόφαση πάρθηκε ακαριαία. Έτσι, μετά την εκπομπή της Κυριακής ανακοινώθηκε στη νεαρή παρουσιάστρια το τέλος της συνεργασίας. Το αν θα απορροφηθεί σε κάποιο άλλο πόστο του σταθμού, αν θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια μπροστά από τις κάμερες ή θα αποχωρήσει εντελώς από την Κάντζα, παραμένει ερωτηματικό.

Πάντως, εκπρόσωπος της διοίκησης, μεταφέροντας προφανώς το κλίμα του ίδιου του Δημήτρη Κοντομηνά, φέρεται να ζήτησε συγνώμη από τους εργαζόμενους που έγιναν αποδέκτες της οργής της νεαρής Κωνσταντίνας.