Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020

Ο χρόνος «ομόρφυνε» τους Σταρ

Η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνουμε κι ακόμα ένας χρόνος φορτώνεται πάνω μας. Πολλοί βέβαια έχουν αποδείξει ότι με το πέρας των χρόνων γίνονται καλύτεροι και ομορφότεροι. Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις που ο χρόνος στέκεται εμπόδιο στην εξωτερική τους εμφάνιση. Για να ρίξουμε μια ματιά…..

Πρώτη και καλύτερη η γυναίκα που σημάδεψε το χώρο της μόδας, η Donatella Versace. Η σχεδιάστρια μόδας και πρόεδρος της εταιρείας Versace αποκαλείται από πολλούς μούμια. Οι πολλές πλαστικές απ’ ότι φάνηκε δεν την ομόρφυναν και σε συνδυασμό με τα παραπάνω της χρόνια η γνωστή σχεδιάστρια πλέον περισσότερο εντυπωσιάζει λόγω της τρομακτικής εμφάνισης της…

Η επόμενη διάσημη κυρία αποτέλεσε σύμβολο του σεξ τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Ο λόγος για την Γαλλίδα ηθοποιό του κινηματογράφου, τραγουδίστρια αλλά και ένθερμη ακτιβίστρια, Brigitte Bardot.

Ποιος θα το περίμενε ότι η εξαιρετική και πανέμορφη στα νιάτα της Demi Moore θα ήταν και αυτή ακόμα ένα θύμα του χρόνου. Απ’ ότι φαίνεται η γνωστή ηθοποιός δε θέλησε να προσέξει και πολύ στη συνέχεια τον εαυτό της και έτσι τον άφησε ελεύθερο.

Σειρά έχει ο Κέβιν τρομερός, ο παιδικός ήρωας μικρών και μεγάλων. Ο ηθοποιός εν ονόματι Macaulay Culkin πήρε τον λάθος δρόμο αφού έμπλεξε με τον κόσμο των ναρκωτικών και την γλίτωσε τελευταία στιγμή. Ωστόσο η εξωτερική του εμφάνιση η οποία χάλασε λόγω των ουσιών δεν άλλαξε και πολύ.

Οι πλαστικές και ο χρόνος επηρέασαν και τον τραγουδοποιό και τραγουδιστή του συγκροτήματος Aerosmith, Steven Tyler.  Ο εκπληκτικός καλλιτέχνης αν και στα νιάτα του έκαιγε τις καρδιές των θαυμαστριών στη συνέχεια έχασε τη μπάλα αφού οι χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις δεν έπιασαν τόπο.

Απογοήτευση υπήρξε και για το φαν κλαμπ του Mick Jagger. Ο γνωστός μουσικός, είναι αλήθεια, ότι δεν γοητεύει πια ούτε κυρίες της ηλικίας του καθώς και εκείνος πήρε την κάτω βόλτα, σχεδόν κυριολεκτικά.