Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020

Πανούσης: Εκλογές για να λυθεί το πρόβλημα στην κυβέρνηση

Κατηγορηματικός ότι “ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα (σσ της κυβέρνησης) είναι οι… εκλογές” εμφανίστηκε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει κόμμα μέσα στο κόμμα.
Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ” πέραν του παραδόξου ότι στηρίζει η αντιπολίτευση την κυβέρνηση, το δεύτερο είναι ότι όταν έχεις 40 άτομα που σταθερά καταψηφίζουν έχεις ένα δεύτερο διαρκές πρόβλημα. Δεν μπορείς να έχεις κόμμα μέσα στο κόμμα. για να λυθεί ο μόνος τρόπος είναι οι εκλογές”.
Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι και το δημοψήφισμα και οι εκλογές δεν έχουν νόημα, αλλά όπως ανέφερε, ” φτάνεις σε ένα σημείο που δεν γίνεται αλλιώς. Μακάρι η ομάδα Λαφαζάνη με την προεδρική να συμφωνήσουν σε ένα modus vivendi”.
Τέλος, υπογράμμισε ότι “το ερώτημα ( περί εκλογών) είναι σε σχέση με το συνέδριο, πότε θα προσδιοριστούν. Το θέμα είναι αυτό το συνέδριο θα προκαθορίσει και τις εκλογές ή δεν θα θελήσει να φτάσει μέχρι εκεί και θα γίνουν εκλογές νωρίτερα;”, διερωτήθηκε.