Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020

Παραδόθηκαν τα εθιμοτυπικά δώρα στον τροχονόμο, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και στη Ν/Α Αττική

Του Βασίλη Γραμμένου…Το έθιμο της παράδοσης δώρων στον τροχονόμο, ρυθμιστή της κυκλοφορίας, συνεχίστηκε για μια ακόμα χρονιά.

31122014 ypourgos3

Τα εθιμοτυπικά δώρα προσέφεραν το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στον τροχονόμο, στο Σύνταγμα (συμβολή των οδών Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλης Κικίλιας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο, Κωνσταντίνο Μιχαιρίνα και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο, Δημήτριο Παπαναγιώτου.

picture-2 picture-2 αντίγραφο picture

Την ίδια ώρα, δώρα προσέφεραν στον τροχονόμο στη Γλυφάδα (συμβολή των οδών Λ. Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη), ως αναγνώριση της προσφοράς της Τροχαίας στην ασφαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας και στην ομαλή λειτουργία της πόλης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου, Υποστράτηγος, Δημήτριος Σοφιός και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος, Βλάσιος Βαλατσός. Το παρών έδωσαν επίσης ο αστυνομικός υποδιευθυντής, Βασίλειος Καριανάκης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής, διοικητής τροχαίας Ελληνικού, Τάσος Δημαράς και ο αστυνομικός Β΄ Διοικητής αστυνομικού τμήματος Βούλας, Νίκος Ευθυμίου.

Δώρα σε τροχονόμους στην Αττική προσέφεραν, επίσης:

. Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο στον Πειραιά (Πλατεία Κοραή).

. Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Δημήτριος Ζάγκας, και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχος Χρήστος Δραγατάκης, στο Αιγάλεω (συμβολή της Ιεράς Οδού με την Θηβών).

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί το Μικτό Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

. Στη Θεσσαλονίκη, στον κόμβο της Πλατείας Λευκού Πύργου την 11.00 ώρα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Βάιος Χονδρός αντάλλαξε ευχές και προσέφερε δώρα στο αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γεώργιος Ορφανός, οι βουλευτές κ. Σταύρος Καλαφάτης και  κα. Σταυρούλα Ξουλίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Κινητοποίησης της Κοινωνίας των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Κων/νος Ζέρβας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Επίσης, παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γιώργος Φεστερίδης, ο Β’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τζιμόπουλος, ο Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης, ο  Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και Διοικητές των Τμημάτων Τροχαίας, Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας, Ανώτατοι απόστρατοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι των Πυροσβεστικών και Λιμενικών Αρχών και Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Σωματείων της πόλης.