Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020

Ποινικοποιούν την πολιτική ιδεολογία – Τόσκας: Από τον χώρο της Χ.Α. οι 2 δράστες του ξυλοδαρμού Κουμουτσάκου

Μια άκρως επικίνδυνη αλλά και άστοχη επικοινωνιακή πολιτική προσπαθεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση, μέσω του υπουργού ΠτΠ κ.Τόσκα, θέλοντας με αυτόν τον τροπό να αποδυναμώσει τις ατυχείς και προκλητικές δηλώσεις Φίλη, σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων.

Αντί λοιπόν να μαζέψει τον Ανιστόρητο πολιτικό-υπουργό της και να τον οδηγήσει σε παραίτηση, προσπαθεί με διάφορα επικοινωνιακά τεχνάσματα να απροσανατολίσει την κοινή γνώμη, ποινικοποιώντας την πολιτική ιδεολογία του καθενός στοχοποιώντας έτσι κόμματα και παρατάξεις.

Την ίδια αποτυχημένη πολιτική, σε παρόμοια ζητήματα, προσπάθησε στο παρελθόν να εφαρμόσει και η συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την αντίδραση του κόσμου και τη στήριξή του σε παρατάξεις που εκφράζουν ακραίες θέσεις.

Διαβάστε τη δήλωση του υπουργού Τόσκα, για τα άτομα που συνελήφθησαν και που φέρονται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, να έχουν εμπλακεί στον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου.

“Έχει συλληφθεί από χθες ένα άτομο που φαίνεται να έπαιξε κύριο ρόλο στον ξυλοδαρμό του κ. Κουμουτσάκου, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας.

Όπως ανέφερε, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα. Στα σπίτια των δύο έχει γίνει εισαγγελική έρευνα. Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, τα δυο αυτά άτομα φαίνεται ότι ανήκουν στο χώρο της χρυσής αυγής.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα, τόνισε ο αναπληρωτης Υπουργός, σημειώνοντας πως «εξαφανίστηκαν για να αποφύγουν το αυτόφορο, αλλά πιστεύουμε ότι σήμερα θα συλληφθούν».

Κατά τον ίδιο, έχουν δοθεί εντολές και οδηγίες για διοικητική εξέταση για να διαπιστωθούν πιθανές παραλήψεις και αδράνειες από την πλευρά της αστυνομίας”.