Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΛΕΜΟΣ του B. Μαρινάκη κατά του Κυριάκου Βελόπουλου και της “Ελληνικής Λύσης”

Τον τελευταίο καιρό είναι σε εξέλιξη ένας πολυμέτωπος πόλεμος του συστήματος κατά του Κυριάκου Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Δεν είναι μόνο ο πόλεμος που δέχεται από τον Τζορτζ Σόρος και τους υπαλλήλλους του στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Όπως αναφέρουμε και στον τίτλο, αναφερόμαστε στον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος είναι σήμερα ιδιοκτήτης τόσο της εφημερίδος «Το Βήμα» όσο και των Νέων και της ιστοσελίδος in.gr

Σήμερα η εφημερίδα το Βήμα δημοσίευσε μια δημοσκόπηση στην οποία η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι «αόρατη» αφού υποτίθεται ότι δεν λαμβάνει ούτε 1% τόσο στις εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές. Το περίεργο είναι ότι έναν μήνα πριν η ΛΥΣΗ έπαιρνε 2,8%(!). Δείτε τις δύο δημοσκοπήσεις (πάνω η σημερινή, κάτω του Φεβρουαρίου):

Ο πόλεμος αυτός μόνο τυχαίος δεν είναι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι γνωστό ότι χρηματοδοτεί τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η σχέση τους αυτή είχε προκαλέσει στο παρελθόν μεγάλο σάλο:

Ως εκ τούτου είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία η οποία καίγεται για 5κομματική βουλή για να έχει αυτοδυναμία θέλει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εκτός. Γι’ αυτό και έχει δώσει «εντολή» να εξαφανίσουν τον Κ. Βελόπουλο από τις δημοσκοπήσεις.

Ακόμη και το ότι άλλα δήθεν πατριωτικά κόμματα εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις είναι άλλη μία απόδειξη ότι θέλουν να χτυπήσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ώστε να μην περάσει το ποσοστό του 3% και χαλάσει τα σχέδια της Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δέχεται δέχεται επίθεση πανταχόθεν, από εγχώρια και ξένα κέντρα αποφάσεων. Και αυτό μόνο άσχετο δεν είναι με το σχέδιο υποδούλωσης της χώρας, όπως πολλές φορές τονίζει και ο ίδιος.

Δείτε το μήνυμα του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μετά τη δημοσίευση της σημερινής δημοσκοπήσεως όπου καλεί τους πολίτες να μην εμπιστεύονται τα αποτελέσματά τους:

Κυριάκος Βελόπουλος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ@velopky

Το συγκρότημα Μαρινακη όπως και όλο το σύστημα μας πολεμούν !Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις !Η προηγούμενη μας είχε 2.8% και τώρα ούτε μας έβαλαν στο ερωτηματολόγιο!ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ @ellinikilisi !!! Θα τους τσακίσουμε όλους !

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Κυριάκος Βελόπουλος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Για το τέλος σας αφήνουμε ένα tweet του Κ.Βελόπουλου που προέβλεπε τι θα γίνει με τις δημοσκοπήσεις. Κι έγινε φυσικά….

Κυριάκος Βελόπουλος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ@velopky

έχουν τρελαθεί με @ellinikilisi οι δημοσκόποι! Βλέπουν την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΉ άνοδο και αποφάσισαν έμαθα να μας βάζουν στα υπόλοιπα κόμματα !!!Εμείς δεν τις πιστεύαμε ποτέ ! Συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ελλάδα !!! Όλοι μαζί