Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Προκαλεί ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας: «Θέλω 24 ώρες περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ κάτω από το σπίτι μου»! (ΦΩΤΟ)

Πρωτοφανής πρόκληση προς τους πολίτες της Αττικής και κυρίως των Νοτίων προαστίων, τόσο από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτριο Τσακνάκη, όσο όμως και από τον πρώην υπηρεσιακό υπουργό Οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του anatropionline.gr, η απαίτηση του κ. Χριστοδουλάκη να έχει ένα περιπολικό κάτω από το σπίτι του καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου, μετά την πρόσφατη ληστεία στην οικεία του.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της θητείας του κ. Χριστοδουλάκη στην Υπηρεσιακή κυβέρνηση, άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι του, όπως είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Γραμμένου. Οι δράστες τότε είχαν αφαιρέσει ότι πρόχειρο βρήκαν και είχαν εξαφανιστεί.

Μετά από αυτό, ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός απαίτησε σύμφωνα με πληροφορίες να έχει ένα περιπολικό κάτω από το σπίτι του επί 24ώρου. Συγκεκριμένα απασχολεί τρία περιπολικά την ημέρα… (3 βάρδιες) για να τον προσέχουν! Την ίδια ώρα οι πολίτες ολόκληρης της Αττικής αλλά και των νοτίων προαστίων υποφέρουν από τις καθημερινές επιδρομές ληστών που τους έχουν ρημάξει τα σπίτια! Οι επιτήδειοι εισβάλλουν στα σπίτια των απλών ανθρώπων, τους κλέβουν, τους «σιδερώνουν», τους δένουν, τους τρομοκρατούν και τους ληστεύουν!

Ακόμα και το τελευταίο περιπολικό σε μια περιοχή όπως τα Νότια προάστια, που η αστυνομική φύλαξη δεν επαρκεί, είναι αναγκαίο! Οι διαρρήξεις και οι ληστείες έχουν αυξηθεί ραγδαία με αποτέλεσμα οι ενώσεις των αστυνομικών να έχουν ξεσηκωθεί!

Ποιος είναι λοιπόν ο κ. Χριστοδουλάκης, ο πρώην υπουργός μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης, που απαιτεί να του φυλάνε αστυνομικοί το σπίτι; Ο κ. Τσακνάκης, οφείλει να αποσύρει ΤΩΡΑ το περιπολικό από το σπίτι του πρώην υπηρεσιακού και να το διαθέσει άμεσα στους πολίτες!

2-ASTYNOMIKO-B2-ASTYNOMIKO-C