Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020

Πρόεδρος Ν/Α Καλλιακμάνης: Κάποιοι θυσαυρίζουν και κάποιοι άλλοι βγάζουν τα ζωώδη ενστικτά τους σε βάρος των αστυνομικών

Του Βασίλη Γραμμένου…Το κείμενο ενημέρωσης και θέσης, αναρτήθηκε από τον πρόεδρο της ν/α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, χθες το βράδυ στο facebook.

Η παρέμβαση Καλλιακμάνη, αποδεικνύει περίτρενα, πως αυτοί που αναδεικνύονται σε ηγετικές συνδικαλιστικές φυσιογνωμίες, είναι γνήσιοι εκπρόσωποι της ομάδας τους και όχι εγκάθετοι τοποτηρητές των συμφερόντων των εκάστοτε κομματικών ηγεσιών, του περιβάλλοντος αυτών ή άλλων προσωπικών συμφερόντων.

Ο δυναμικός ρόλος του συνδικαλιστή απέναντι στους συναδέλφους του, θα πρέπει να παραμείνει ακλόνητος και ισχυρός καθώς οι εργαζόμενοι θεωρούν, πως μέσα από την συνδικαλιστική τους οργάνωση, την οποία θεωρούν δυναμική προέκταση της ύπαρξής του στο κοινωνικό “γίγνεσθαι”, θέλουν και επιδιώκουν, όχι μόνο την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής του και των συνθηκών εργασίας του, αλλά και την κοινωνική ολοκλήρωσή τους.

Διαβάστε το μήνυμα του Προέδρου της Ν/Α

“Μόλις γύρισα από το 401 όπου νοσηλεύεται στα επείγοντα ο Aστυνόμος που τραυματίστηκε με καρέκλα στο κεφάλι στο ντέρμπι της λεωφόρου. Ευτυχώς από ότι φαίνεται είναι καλά. Όμως αν δεν υπήρχε δίπλα του άλλος αστυνομικός να τον συγκρατήσει την ώρα της πτώσης ενώ έχασε τις αισθήσεις του θα χτυπούσε πάνω στο κράσπεδο ή στα σιδερένια κάγκελα που ήταν στο σημείο με οδυνηρό αποτέλεσμα .

Το ερώτημα που γενάτε για άλλη μια φορά είναι: τι δουλεια έχει η αστυνομία στην ιδιωτική επιχείρηση; Κάποιοι θησαυρίζουν, κάποιοι άλλοι εκτονώνουν τα ζωώδη ένστικτα τους πάνω σε εργαζομένους αστυνομικούς, ενώ οι αστυνομικοί τραυματίζονται πολλές φορές θανάσιμα με αντίτιμο εξευτελιστικούς μισθούς.

Πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτό ο παραλογισμός,και οι ιδιοκτήτες των ομάδων να δώσουν λίγα απο τα υπέρογκα κέρδη τους αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες που τους αναλογούν ….”