Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020

Πώς θα ξεβάψετε τα νύχια σας χωρίς ασετόν! Κι όμως…γίνεται!

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να ξεβάψετε τα νύχια σας και να σας έχει τελειώσει το ασετόν; Σε μια τέτοια περίπτωση δείτε τί πρέπει να κάνετε.

Περάστε ένα παχύ στρώμα βερνίκι νυχιών πάνω από το παλιό χαλασμένο στρώμα σε κάθε νύχι ξεχωριστά. Αφού εφαρμόσετε το νέο βερνίκι, σκουπίστε το αμέσως, πριν προλάβει να στεγνώσει, με ένα χαρτομάντιλο. Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρυνθεί και το παλιό στρώμα από βερνίκι.

Οινόπνευμα: Βάλτε μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι και τρίψτε τα νύχια σας. η αλήθεια είναι πως χρειάζεται παραπάνω ώρα να για να βγάλετε το βερνίκι από ότι στην περίπτωση που θα είχατε ασετόν.

Ζεστό νερό: Ζεστάνετε το νερό και προσέξετε μην καείτε. Βρείτε τη θερμοκρασία εκείνη που αντέχετε. Βάλτε, λοιπόν, το νερό σε ένα μπολ και βυθίστε τα νύχια σας για 15 λεπτά. Το βερνίκι θα μαλακώσει και θα μπορέσετε να το ξύσετε και να το αφαιρέσετε.

Ξύδι και λεμόνι: Το ξύδι μόλις έρθει σε επαφή με το βερνίκι να είστε σίγουρες ότι θα το διαλύσει. Ωστόσο εσείς θα βάλετε σε ένα μπολ μια μικρή ποσότητα από ξύδι και θα προσθέσετε χυμό από λεμόνι. Βάλτε λίγο από το μείγμα σε ένα βαμβάκι και ξεκινήστε την επιχείρηση «ξεβάψτε τα νύχια σας».