Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

Σκάνδαλο: Ο λιμενικός – σεκιούριτι της Μυκόνου και το σούσι στο Nammos

Γράφαμε στις 12 Ιουλίου μετά απο καταγγελία αναγνώστη για τους λιμενικούς και αστυνομικούς σεκιούριτι της Μυκόνου κι εκφράζαμε μάλιστα επιφυλάξεις αναφορικά με τη βασιμότητα του περιεχομένου της καταγγελίας.

Όμως, όπως διαπιστώνουμε η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί καθώς η απουσία ελέγχου και η ατιμωρησία έχει αποθρασύνει τα … κολ μπόις, με αποτέλεσμα να ανεβάζουν ναρκισσιστικές φωτογραφίες στο facebook απαθανατιζόμενοι στις διάσημες ξαπλώστρες του Nammos απολαμβάνοντας το σούσι τους.

Τη φωτογραφία την αφιερώνουμε στην ηγεσία του λιμενικού, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους του που επίσης ανταζόμαστε ότι έχουν τον χρονο και την οικονομική άνεση να … λιάζονται απολαμβάνοντας τ’ αγαθά του μόχθου τους.

 

Διαβάστε την καταγγελία που έγινε στο σάιτ bloko.gr:

Από αναγνώστη μας λάβαμε την επιστολή- καταγγελία που ακολουθεί, με την υποσημείωση ότι μας έχει σταλεί και σχετικό βίντεο με πλάνα από το Mykonos LiveTv.

Δεν το δημοσιοποιούμε ωστόσο καθώς εικονίζονται τα πρόσωπα και αν χρειαστεί να επανέλθουμε, θα το δημοσιοποιήσουμε μετά από σχετική επεξεργασία.

Το bloko.gr θα αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε την επιστολή – καταγγελία.

” ΤΑ ΑΊΣΧΗ ΤΗΣ ΜΥΚΌΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ!!! ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!!!

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ SECURITY ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!!!
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΤΑ CLUB ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ!
ΑΛΛΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ!”

.