Τετάρτη , 12 Αυγούστου 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στα Νότια: H ΕΛ.ΑΣ. επιτηρεί το σπίτι μαϊμού εκδότη-δημοσιογράφου

Δεν έχουν τελειωμό οι ακρότητες στην ΕΛ.ΑΣ! Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία, αυτοαποκαλούμενος εκδότης που πλασάρεται και ως δημοσιογράφος στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων, κατάφερε και απέσπασε επιτήρηση από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., του οποίου το πλήρωμα είναι αναγκασμένο να περνά από το σπίτι του για να ελέχγει αν όλα είναι ΟΚ!!!

Δηλαδή, για να καταλάβετε το γελοίον του πράγματος, τη στιγμή που στην Αττική και κυρίως στα Νότια, οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν ξεπράσει κάθε προηγούμενο,  με τους κακοποιούς να οργιάζουν εκμεταλεύομενοι ,κυρίως, την έλλειψη αστυνομικής δύναμης και τους πολίτες να ζουν υπό το καθεστώς φόβου και τρόμου, την ίδια στιγμή Τσαρλατάνοι,Ψώνια και Μυθομανείς, που με θράσσος χιλίων πιθήκων υποδύονται τους μεγαλοπαράγοντες στην περιοχή τους, “προστατεύονται” από την ΕΛ.ΑΣ.

Το anatropionline.gr ζητά την παρέμβαση του Αρχηγού κ.Τσουβάλα, καθώς οι καταγγελίες για το συγκεκριμένο άτομο ολοένα και αυξάνονται, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ΕΛ.ΑΣ.